Rabattavtal för företagRabattavtal*

PC-dagar - hitta din nya jobb-PC!

Det är viktigt att ha en arbetsdator som uppfyller dina behov, men det betyder inte att du måste köpa den dyraste maskinen på marknaden. Just nu har vi våra PC-dagar, där vi tar fram våra bästa tips till dig utifrån dina arbetsuppgifter. Vi kategoriserade detta enkelt i fyra kategorier så att det blir lättare för dig att välja rätt. Om du fortfarande är osäker rekommenderar vi att du tar en titt på vår Datorguide eller tar kontakt med oss på order@komplettforetag.se eller telefon: 08-664 46 00 (mån-fre 09-17).
Kampanjen varar till och med söndag 31 mars. Se produktsidan för kampanjens varaktighet.

 

 

Lättare kontorsarbete

 

Detta är arbetsdatorer som är snabba nog att hantera flera uppgifter samtidigt, från e-post och webbsurfing till kalkylblad och presentationer. Dessa datorer har egenskaper som stabil prestanda, pålitlig säkerhet och ergonomisk design. Här kan du välja mellan flera välkända varumärken som HP, Lenovo och Apple. Det kan variera i pris beroende på vilka komponenter som finns i datorn, garantitid osv. Här har våra experter valt ut några favoriter från rimliga priser till High-end maskiner.

 

Tunga kontorsprogram

 

Detta är datorn för dig som arbetar med tyngre program som bild-/videoredigering, grafisk design, dataanalys och andra resurskrävande applikationer. Maskinerna i denna kategori har egenskaper som en kraftfull processor, dedikerade grafikkort, mycket RAM och SSD. Här kan du välja bland välkända varumärken som HP, Lenovo och inte minst våra egna Komplett-PC. Det kan variera i pris beroende på vilka komponenter som finns i datorn. Här har våra experter valt ut några av sina favoriter.

 

Tillbehör