Rabattavtal för företagRabattavtal*

Hitta den datorn som uppfyller dina behov

Det finns ett hav av möjligheter där ute när det kommer till att välja en ny arbetsdator och det finns många frågor du måste ta ställning till. Behöver du en kraftfull processor? Hur är det med lagringsutrymmet, behöver du mycket RAM eller är det viktigare att ha mycket SSD? I den här guiden kommer vi med tips på viktiga saker att komma ihåg när du skaffar en ny dator. Kom ihåg att tekniken ständigt utvecklas, så det kan vara en bra idé att göra lite research innan du fattar ett slutgiltigt beslut.

Frågor, vägledning eller större förfrågningar? Kontakta oss på order@komplettforetag.se eller telefon: 08-664 46 00 (mån-fre 09-17)

Kontorsdator

Kontorsdatorer bör vara tillräckligt snabba för att hantera flera uppgifter samtidigt, från e-post och webbsurfing till kalkylblad och presentationer. Säkerhetsfunktioner som fingeravtryckssensor eller ansiktsigenkänning kan också vara användbara.

Idealiska egenskaper: Stabil prestanda, pålitlig säkerhet, ergonomisk design.

Rekommenderas: Ultrabook med en pålitlig processor (t.ex. Intel Core i5), minst 8 GB RAM och SSD-lagring.

HP >

Lenovo >

Apple >

Microsoft >

Acer >

Komplett-PC >

Alla Komplett-PC efter kundens behov och önskan, och med 3 års garanti och stora valmöjligheter för att konfigurera med komponenter är det få som kan matcha din nya Komplett-PC.

Tillbehör >