Rabattavtal för företagRabattavtal*

Mus, tangentbord, ergonomiska lösningar & tillbehör

Vi har ett stort utbud av möss, tangentbord och ergonomiska lösningar så att du får en bättre och effektivare vardag! Är det något som är säkert så är det att "alla" kan falla i musarmsfällan. Men med vårt stora utbud av datorutrustning från iiglo kan vi garantera att vi kan förebygga det.

Mus & tangentbord >

Är du tillbaka på kontoret och ser att möss och tangentbord har sett bättre dagar? Med iiglo får du bra produkter till mycket bra priser. 

Dockning >

Dockningsstationerna från iiglo är slitstarka, supertunna och har bred kompatibilitet. Kan anslutas till alla enheter, och med en enda USB-C-kabel till din enhet får du ställa in monitorn och ett antal extra portar för att ansluta till andra tillbehör du behöver. Via HDMI-porten kan du få en upplösning på upp till 4K.

Se alla dockningsstationer här

Ergonomiska lösningar >

Många timmar framför skärm och tangentbord ökar risken för slitage, tendinit och musarm. Men med ergonomiska produkter från iiglo kan du minska risken för belastningsskador. Enkla moment som att köpa handledsstöd, ergonomiskt anpassad mus och tangentbord och en musmatta med stöd är enkla steg som kan tas för att undvika smärta.

Tillbehör till kontoret och mötesrummet >

Kvalitet till låga priser! Här kan vi erbjuda bra produkter till extra bra priser. Och nu när vi äntligen kan gå tillbaka till kontoret är det en bra idé att ta en titt på mötesrumsutrustningen.

Jobb på dagtid, gaming på kvällstid >

Är du, som många av oss, en gamer på din fritid? Saknar du ljudet av mekaniska nycklar under hela arbetsdagen och RGB på musen? Hybridkontoret är här för fullt, men kanske i flera bemärkelser? Spelbordet kan ha fått ge vika för hemmakontoret? Varför inte anpassa hemmakontoret till spelriggen? Se vårt stora utbud av spelprodukter här.

Se också våra streamingkit här!