Rabattavtal för företagRabattavtal*

Kontorsmöbler från iiglo: Prisvärd utrustning för alla arbetsplatser

Litet eller stort utrymme? Hemmakontor? Mötesrum? Öppet kontorslandskap eller eget kontor? Oavsett hur du sitter och jobbar så hittar du allt du behöver med kontorsmöbler från iiglo.

 

Populära produkter >

Vi har ett stort utbud av kontorsmöbler du kan välja mellan när du uppdaterar ditt kontor och hemmakontor! Tack vare vårt fantastiska lager kan produkterna skickas blixtsnabbt till kontoret (eller hemmakontoret om så önskas). Våra möbler är lätta att montera själv, och du kan välja flera färger och storlekar så att du kan skapa den perfekta layouten för dig!

Se alla kontorsmöbler här!

Tänk på hälsa & ergonomi >

Stel och trött efter hemmakontorstid? Eller kanske är det svårare att ta de pauser din kropp behöver när du är tillbaka på kontoret? Oavsett så är det viktigt att röra på sig när man sitter framför PC-skärmen varje dag. Se våra höj- och sänkbara skrivbord, vår roliga kontorscykel, stolar med bra justeringsmöjligheter och ännu mer. När vi tillbringar så mycket tid på jobbet är det viktigt att tänka på kontorshälsan också. Vill du se fler ergonomiska produkter? Klicka här!

Tillbehör till kontoret >