Rabattavtal för företagRabattavtal*

Komplett PC - Vår stolthet, din trygghet!

Komplett-PC har varit en stor del av Kompletts identitet under många år och vi är oerhört stolta över att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda datorer, byggda efter deras unika behov. Oavsett om du behöver en superkraftig maskin eller en pålitlig kontorsmaskin kan du vara säker på att vi gör vårt yttersta för att du ska älska din nya Komplett-PC!

Skräddarsy den perfekta datorn efter just dina behov

Alla Komplett-PC blir byggda efter kunder önskemål och krav.

Det innebär att vi inte bygger några PC förrän vi har en beställning från kunden och att du som kund är fri att bestämma vilka komponenter som ska in i PC:n. Det är ett faktum att olika arbetsuppgifter kräver olika hårdvara. Hos Komplett Företag kan du skräddarsy en arbetsstation så att den passar användaren och mjukvaran perfekt, inte tvärtom. Alla Komplett-datorer kan skickas med Windows 10, men vi kan även skicka Komplett-datorer utan operativsystem. Vi älskar det vi gör och därför har vi alltid den senaste tekniken tillgänglig i vår PC-konfigurator.

Om det är något du undrar över har vi produktexperter som hjälper dig att skräddarsy en Komplett-PC för att passa dina behov perfekt. Så tveka inte att höra av dig.

Se utbudet här.