Rabattavtal för företagRabattavtal*

Hitta den datorn som uppfyller dina behov

Det finns ett hav av möjligheter där ute när det kommer till att välja en ny arbetsdator och det finns många frågor du måste ta ställning till. Behöver du en kraftfull processor? Hur är det med lagringsutrymmet, behöver du mycket RAM eller är det viktigare att ha mycket SSD? I den här guiden kommer vi med tips på viktiga saker att komma ihåg när du skaffar en ny dator. Kom ihåg att tekniken ständigt utvecklas, så det kan vara en bra idé att göra lite research innan du fattar ett slutgiltigt beslut.

Frågor, vägledning eller större förfrågningar? Kontakta oss på order@komplettforetag.se eller telefon: 08-664 46 00 (mån-fre 09-17)

Dator för kreativt arbete

För grafisk design, videoredigering eller 3D-modellering behöver du en högpresterande dator, en färgexakt bildskärm och gott om lagringsutrymme för stora filer.

Idealiska egenskaper: Hög skärmupplösning, kraftfullt grafikkort och gott om lagringsutrymme.

Rekommenderas: Datorer med en stark Intel Core i7 eller AMD Ryzen 7-processor, minst 16GB RAM och ett dedikerat grafikkort som NVIDIA GeForce RTX-serien.

HP >

Lenovo >

Apple >

Komplett-PC >

Alla Komplett-PC efter kundens behov och önskan, och med 3 års garanti och stora valmöjligheter för att konfigurera med komponenter är det få som kan matcha din nya Komplett-PC.

Tillbehör >