Säkerhet mot angrepp & sabotage

Alltid tillgänglig support

Få full översikt

Fast månadspris

Kombinationen av Komplett och Ironstone saknar motstycke på marknaden. Som ett resultat av vårt nära samarbete kan företag nu köpa IT-tjänster tillsammans med IT-utrustning - Det blir inte smidigare än så! Komplett äger 70% av Ironstone, vilket gör att vi tillsammans kan komplettera den ökande efterfrågan från våra kunder att inkludera grundläggande IT-lösningar, molnbaserade applikationer och IT-säkerhet i vårt erbjudande.

 

Enkel & säker IT för företag

Oavsett hur stort eller litet ditt företag är, måste IT hållas enkelt.

Ironstone har satt ihop tekniska lösningar som är enkla för dig och ditt företag, och ger dig allt du behöver för dina anställda och för IT-systemet, utan att du behöver tänka på det. 

  • Fast månadspris
  • Full kontroll hela tiden
  • Alltid tillgång till support
  • Utrustning färdig att använda levererad direkt till kontoret (eller hemmakontoret)

Tack vare Ironstones lösningar behöver du inte tänka på annat än att göra ditt jobb!

 

 

Vill du ha mer information om tjänster Komplett & Ironstone erbjuder?

Vi har ett nära samarbete med Ironstone så att du enkelt och säkert kan köpa den dator och de tillbehör du behöver, och få den levererad till kontoret färdigställd precis som du vill.

Oavsett om du är ett litet företag med få anställda, eller ett stort företag med komplexa lösningar, kan du vara säker på att vi hittar den bästa lösningen just för dig!

Fyll i dina uppgifter här om du vill veta mer.

 

 

Om Ironstone >

 

Historia

Året är 2016. Allt började med att inse utmaningarna och behovet av förändring i branschen. En idé blev ett uppdrag, att bygga ett företag som stöttar kunder med moderna, flexibla, användarvänliga och alltid uppdaterade molnlösningar. Där beslutades det att starta ett 100% molnbaserat företag som heter Ironstone.

 

 

Moln

En helt ny värld, molnet förändrar allt vi vet om IT; från kontrakt och licensering till administration och distribution till slutanvändaren. På Ironstone erbjuds tjänster med hjälp av Microsofts molnplattform för att leverera heltäckande lösningar och sofistikerad IT-infrastruktur. Utöver detta erbjuder de tjänster som hjälper dig att få ut det mesta av lösningarna och enastående support när det behövs.

Kompetens

Ironstone är en Microsoft Gold Partner. Detta är Microsofts högsta partnerskapsnivå och innebär att Ironstone har uppnått högsta möjliga kompetenskrav på en partner. Denna ackreditering stödjer ytterligare Ironstones roll som en av de bästa oberoende partnerna för våra kunder.