Säkerhet mot angrepp & sabotage

Alltid tillgänglig support

Få full översikt

Fast månadspris

Komplett Företag ❤️ Ironstone

Mer än hälften av alla små- och medelstora företag vill köpa sina IT-tjänster tillsammans med sin utrustning. Därför köpte Komplett majoriteten av IT-bolaget Ironstone i slutet av 2021. Vi vill kunna erbjuda våra kunder en bättre kundresa där man slipper förhålla sig till olika leverantörer, slipper lägga tre dagar på att installera applikationer och fixa tillgångar när man får ny utrustning och slipper den vardagliga driften av IT. För vi är ganska säkra på att du mycket hellre vill lägga din arbetstid på det du faktiskt jobbar med. Vi vet kort och gott att du inte vill tänka på IT – därför vill vi kunna erbjuda dig att göra det åt dig!
Tillsammans med Ironstone kan vi nu ge dig färdig iordningställd utrustning där dina anställda får sitt paket levererat direkt hem, kopplar upp sig på nätet, loggar in på sitt företagskonto och är operativ inom loppet av en fika.

 

Enkel & säker IT för företag

Oavsett hur stort eller litet ditt företag är, måste IT hållas enkelt.

Ironstone har satt ihop tekniska lösningar som är enkla för dig och ditt företag, och ger dig allt du behöver för dina anställda och för IT-systemet, utan att du behöver tänka på det. 

  • Fast månadspris
  • Full kontroll hela tiden
  • Alltid tillgång till support
  • Utrustning färdig att använda levererad direkt till kontoret (eller hemmakontoret)

Tack vare Ironstones lösningar behöver du inte tänka på annat än att göra ditt jobb!

Om Ironstone > 

Historia

Året är 2016. Allt började med att inse utmaningarna och behovet av förändring i branschen. En idé blev ett uppdrag, att bygga ett företag som stöttar kunder med moderna, flexibla, användarvänliga och alltid uppdaterade molnlösningar. Där beslutades det att starta ett 100% molnbaserat företag som heter Ironstone.

Moln

En helt ny värld, molnet förändrar allt vi vet om IT; från kontrakt och licensering till administration och distribution till slutanvändaren. På Ironstone erbjuds tjänster med hjälp av Microsofts molnplattform för att leverera heltäckande lösningar och sofistikerad IT-infrastruktur. Utöver detta erbjuder de tjänster som hjälper dig att få ut det mesta av lösningarna och enastående support när det behövs.

Kompetens

Ironstone är en Microsoft Gold Partner. Detta är Microsofts högsta partnerskapsnivå och innebär att Ironstone har uppnått högsta möjliga kompetenskrav på en partner. Denna ackreditering stödjer ytterligare Ironstones roll som en av de bästa oberoende partnerna för våra kunder.

YouTube Video - Ironstone portalen (svenska)

Beställ utrustning från oss enkelt i Ironstone-portalen

Ironstone-portalen gör det otroligt enkelt för användaren att klicka sig fram till sin produkt. Efter att uppgifter om användaren registrerats återstår bara att lägga till önskad utrustning från Komplett Företag samt adress för leverans. 

Endast fem enkla steg:

1. Användarens information

2. Licenser användaren behöver

3. Tillgångar användaren behöver

4. Beställ önskad utrustning till användaren

5. Adress för leverans av utrustningen

Vill du ha mer information om tjänster Komplett & Ironstone erbjuder?

Vi har ett nära samarbete med Ironstone så att du enkelt och säkert kan köpa den dator och de tillbehör du behöver, och få den levererad till kontoret färdigställd precis som du vill.

Oavsett om du är ett litet företag med få anställda, eller ett stort företag med komplexa lösningar, kan du vara säker på att vi hittar den bästa lösningen just för dig!

Fyll i dina uppgifter här om du vill veta mer.