Rabattavtal för företagRabattavtal*

Kontorstillbehör

Här på Komplett Företag har vi ett brett sortiment av kontorstilbehör, allt från kontorsmöbler och kontorsmarskiner till kontorsutrustning, headsets och skärmfästen. Med rätt kontorstillbehör kommer ni effektivisera arbetet och underlätta för era anställda. Behöver ni fixa någonting som gått sönder på kontoret kan det även behövas en uppsättning verktyg som snabbt kan lösa ett trasigt skivbord eller en upphängning av skärmar i kontorsrummet.

Kontorsvaror

Med rätt kontorsvaror kan era anställda tryggt och säkert utföra sitt arbete. Kontorsvaror som ett företag behöver kan vara allt från fläktar och avfuktare som färbättrar luften i lokalerna till kontorsmaterial, kontorsmaskiner, whiteboards och kaffe till kontoret.

Här på Komplett Företag erbjuder vi även hobbysaker till kontoret som kan lätta upp stämningen under t.ex. en rast eller på en after work. Med kontorsaktiviteter kommer era anställda att komma varann närmare vilket i sin tur kan leda till bättre team-sammanhållning och samspel även under arbetstid. Du kan t.ex. lägga fram några pussel eller brädspel i fikarummet för bästa trivsel.

Kontorstillbehör online

Att köpa in sitt kontorstillbehör kan vara omständigt om du fysiskt behöver ta dig till butiken och dessutom behöver frakta hem varorna. Genom att beställa kontorstillbehör online kan du enkelt sköta affären på distand samt få produkterna levererade med bud. På Komplett Företag har vi bred expertis inom området kontorstillbehör, kontorsmöbler, företagsdatorer och datorutrustning.

Ergonomiska kontorstillbehör

Att tänka på ergonomi är A och O för att underlätta sina medarbetares arbete samt förebygga skador och arbetsrelaterade sjukdomstillstånd hos sin personal. Genom att investera i ergonomiska kontorstillbehör försäkrar du dig om att arbetsskador och förslitningar blir minimala med resultatet att dina medarbetare mår bra och kan utföra sina arbetsuppgifter med glädje. Kontorsstolen och skrivbordet är möbler som man oftast förknippar med ergonomi. Sitter man inte rak i ryggen och har armbågarna i rätt höjd kan man lätt börja känna av nacken och ryggen. Med en ergonomisk kontorsstol och ett höj- och sänkbart skrivbord kan du enkelt korrigera sitthöjd och position.  Viktigt är även att ha datorn i  rätt ögonhöjd samt kunna vila fötterna på golvet eller på en fotpall. Bläddra mellan flera olika ergonomiska kontorstillbehör och möbler och kontakta oss om du behöver personlig service.

Bästsäljare