Företagsdatorer

Vi erbjuder ett stort utbud av företagsdatorer online. Oavsett bransch och vad som krävs av din företagsdator har vi något som passar ditt företag. Hos oss kan du välja mellan många olika typer av datorer; bärbara datorer i många olika utföranden, surfplattor och stationära datorer. Stationära datorer innebär ofta något mer kraft och det finns t.ex. större möjligheter att komplettera med fler hårddiskar. En företagsdator som är lämpad att användas på arbetsplatsen kan kräva något mer i prestanda då det ibland hanteras stora dokument och filer i arbetet. Om du hanterar extra stora filer och har ett arbete där hög prestanda och pålitlighet är viktigt kan en arbetsstation, eller workstation, vara vägen att gå som företagsdator. Önskar du även att komplettera din företagsdator så har vi ett stort utbud av datorutrustning. Komplett Företag har alla typer av företagsdatorer för just ditt företags ändamål.

Köpa dator till företaget

Att köpa rätt datorer till företaget kan vara svårt. Som nämnts i stycket ovan kan det i vissa fall krävas mer av en företagsdator vilket gör att det även krävs något mer efterforskning så att rätt dator väljs. För arbeten där prestandan spelar mindre roll får den anställda ofta välja vilken företagsdator man trivs med och som man arbetar mest effektivt med. I andra fall kan företaget i förväg redan förutbestämt om stadard ska t.ex. en Mac eller en PC och iböand även på varumärkesnivå. Många företag förlitar sig på de mest välkända varumärkena som exempelvis Lenovo och HP. Många av våra kunder använder sig dessutom av Komplett PC där vi på Komplett Företag bygger datorer efter dina önskemål. Ibland kan det även det ställas högre krav på datorn och det kan då behövas en mer kraftfull dator som kan hantera mycket data och tunga filer.
När du köper en dator till företaget via oss på Komplett Företag kan du enkelt välja vilken prestanda som krävs för ditt ändamål. Välj mellan flertalet varumärken och modeller. Om du dessutom behöver komplettera din företagsdator med ett specifikt
datortillbehör erbjuder vi det också.

Bärbar företagsdator

Idag används flest bärbara företagsdatorer. Främst för att vi idag kan arbeta på flera platser och således inte är lika bundna till ett specifikt kontor eller en plats. Att sitta och arbeta på ett café eller hemma är idag väldigt vanligt, vilket kräver en bärbar företagsdator. Det är också enkelt att ta med en bärbar dator på mötet och kanske till och med förbereda inför mötet på tåget eller bussen. Vi erbjuder ett stort utbud av bärbara företagsdatorer för alla branscher och tillfällen. Oavsett om du söker en ny Chromebook, en Ultraportable laptop eller ett dator från ett specifikt varumärke så erbjuder vi på Komplett Företag det. Vi har även 2-i-1 datorer som är ett utmärkt alternativ till företagsdator. Genom att satsa på en bärbar företagsdator kan du arbeta effektivt vart du vill, hur du vill och när du vill.