Rabattavtal för företagRabattavtal*

Business PC från Lenovo 

Med förstklassig design och kvalitet, tangentbord som användarna älskar, övergripande robusthet, exceptionella säkerhetsfunktioner och kraftfull prestanda, sätter Lenovos bärbara och stationära datorer guldstandarden och är anledningen till att det finns i så många företag.

ThinkPad 
Lenovos ThinkPad-familj är världens mest sålda bärbara datorer för företag, kända för robust tillförlitlighet och ögonöppnande innovation. ThinkPads levererar hållbarhet som du kan lita på och är byggda av återvunnet material och tillverkade i anläggningar som drivs av energi från förnybara källor. Med Lenovos ThinkPad-datorer kan du utrusta din personal med de mest avancerade, högpresterande enheterna för flexibelt arbete.

ThinkBook 
 Lenovo ThinkBook erbjuder kraft och portabilitet utan att kompromissa med stil, funktioner och prestanda. ThinkBook-datorer är packade med funktioner som gör det snabbt och enkelt att fokusera ditt företag. Starta upp och logga in med en enkel beröring. Använd snabbtangenter för att svara eller lägga på när du ringer samtal. Lyssna på musik medan ditt system är i standby-läge och återuppta användningen på mindre än 0,5 sekunder. Använd till och med Cortana med röstigenkänning för att helt enkelt tala om för din enhet att vakna.

ThinkCentre 


ThinkCentre är Lenovos sortiment av innovativa stationära datorer designade för en ny era av flexibelt arbete. ThinkCentre-familjen är gjord med den senaste tekniken för att hjälpa dina medarbetare att vara som mest produktiva och få sitt arbete gjort snabbare. Det finns en formfaktor för varje segment och bransch, oavsett om du behöver diskreta enheter för edge computing eller högpresterande torn för komplexa uppgifter.

SPARA 1 500:- -1 500:-
Art. nr: 1250411 / Prodnr: 12E3000NMX
Ord. pris 11 490:-
NU 9 990:-
Exkl moms

Tillbehör