Tillsammans får vi önskningar att slå in!

Komplett stödjer Min Stora Dag

Komplett Sverige är stolt samarbetspartner till Min Stora Dag. Tack vare detta samarbete ser vi till att fler barn får uppleva livsviktig glädje. Detta gör vi genom att vara med och skapa Stora dagar och bidra med önskade IT-produkter. Men framför allt, tillsammans med våra kunder, samla in pengar så att fler barn kan få sina drömmar uppfyllda och en paus från sin tuffa vardag.

 

Varför vi stödjer Min Stora Dag

Vi bestämde oss för att inleda samarbete med en organisation där vårt stöd verkligen kan bidra till deras arbete och utveckling. Efter att ha träffat en mängd olika inriktningar föll valet enkelt på Min Stora Dag.

Med Min Stora Dag får vi möjligheten att bidra till det viktigaste vi har, barnen. Det är barnen som bygger vår gemensamma framtid men vissa har tyvärr en avsevärt tuffare barndom än andra. I detta samarbete får vi på Komplett Företag möjlighet att göra just deras uppväxt lite mer glädjefylld.

Hur samarbetet bidrar till vår verksamhet

Sedan vi ingick samarbetet har vi märkt att våra medarbetare verkligen engagerar sig. Det kan handla om att planera och genomföra en insamlingsaktivitet, så att fler barn kan få en Stora Dag. Eller då det kommer in ett ärende där vi ska hjälpa till att med produkter uppfylla ett barns önskan. Det är roligt att se hur engagemanget varje gång skjuter i taket, då våra medarbetare får möjlighet att sprida glädje till dem som kämpar säger Tony Eriksen, Country Manager på Komplett Företag.

 

 

Min Stora Dag-Aktiviteter hos Komplett 2023

Komplett-PC

Komplett är Nordens största PC-producent och för varje Komplett-PC som säljs i Sverige så donerar vi 10kr.

Auktioner

Under året kommer vi att anordna flertalet välgörenhetsauktioner där man kan buda hem Teknik till förmån för Min Stora Dag.

 

Fokusmånad

December går i givandets tecken. Då växlar vi upp med fler aktiviteter och sätt att bidra till att uppfylla barnens önskningar. Mer info kommer närmare December.

 

Övriga bidrag

Komplett kommer också att engagera personal, kunder och leverantörer på olika sätt, för att bidra till detta viktiga arbete. Du kan också bidra här och nu genom att Swisha ett bidrag här.💛

Utförda insamlingsaktiviteter

 

50 000 kr donerade

Under november månad anordnades en säljaktivitet på utvalda produkter tillsammans med våra företagskunder, där vi donerade 100 kr per såld produkt till Min Stora Dag. Detta resulterade i hela 50.000 kr! Ett stort tack till alla våra företagskunder som var med och bidrog!

 

Ester fick en Stor Dag

Ester önskade sig en ny dator till sitt skolarbete. Tillsammans med volontär tog vi fram en MacBook Air tillsammans med ett Microsoft Office-paket. För att göra dagen extra speciell, lasergraverade vi in Esters namn på datorn. 💛

 

Esters stora dag

Det här är Min Stora Dag

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Det finns barn som tillbringar mer tid på sjukhus än i skola och familjer som lever med konstant oro. Det är för de Min Stora Dag finns till. Genom att uppfylla barnens önskningar får de glädje och kraft för att orka fortsätta kämpa. För ibland behövs mer än mediciner och behandlingar.

Genom att samarbeta med Min Stora Dag bidrar Komplett till att fler barn får uppleva livsviktig glädje. Tillsammans gör vi skillnad för barnen som kämpar.

Läs mer om Min Stora Dag här  (extern länk) >