Rabattavtal för företagRabattavtal*

Komplett stödjer Min Stora Dag

Komplett Företag är stolt samarbetspartner till Min Stora Dag. Tack vare detta samarbete ser vi till att fler barn får uppleva livsviktig glädje. Detta gör vi genom att vara med och skapa Stora dagar och bidra med önskade IT-produkter. Men framför allt, tillsammans med våra kunder, samla in pengar så att fler barn kan få sina drömmar uppfyllda och en paus från sin tuffa vardag.

 

Det här är Min Stora Dag

Just nu kämpar 200 000 barn i Sverige med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Det finns barn som tillbringar mer tid på sjukhus än i skola och familjer som lever med konstant oro. Det är för de Min Stora Dag finns till. Genom att uppfylla barnens önskningar får de glädje och kraft för att orka fortsätta kämpa. För ibland behövs mer än mediciner och behandlingar. Genom att samarbeta med Min Stora Dag bidrar Komplett till att fler barn får uppleva livsviktig glädje. Tillsammans ger vi en dag för att orka flera!Läs mer om Min Stora Dag här  (extern länk) >

Det här gör vi för Min Stora Dag <3

Därför vi stödjer Min Stora Dag

Vi bestämde oss för att inleda samarbete med en organisation där vårt stöd verkligen kan bidra till deras arbete och utveckling. Efter att ha träffat en mängd olika inriktningar föll valet enkelt på Min Stora Dag.

Med Min Stora Dag får vi möjligheten att bidra till det viktigaste vi har, barnen. Det är barnen som bygger vår gemensamma framtid men vissa har tyvärr en avsevärt tuffare barndom än andra. I detta samarbete får vi på Komplett Företag möjlighet att göra just deras uppväxt lite mer glädjefylld.

Hur samarbetet bidrar till vår verksamhet

Sedan vi ingick samarbetet har vi märkt att våra medarbetare verkligen engagerar sig. Det kan handla om att planera och genomföra en insamlingsaktivitet, så att fler barn kan få en Stora Dag. Eller då det kommer in ett ärende där vi ska hjälpa till att med produkter uppfylla ett barns önskan.

Det är roligt att se hur engagemanget varje gång skjuter i taket, då våra medarbetare får möjlighet att sprida glädje till dem som kämpar säger
Tony Eriksen, Country Manager på Komplett Företag.

310 000 kr donerade

Efter ett fullspäckat 2023, fyllt av auktioner och många andra insamlingsaktiviteter, landade vårt bidrag på totalt 310 000 kr. Ett stort tack till våra medarbetare, kunder och leverantörer som var med och bidrog till detta fantastiska bidrag!

 

Nu ser vi fram emot 2024!

 

Ester fick en Stor Dag

Ester önskade sig en ny dator till sitt skolarbete. Tillsammans med volontär tog vi fram en MacBook Air tillsammans med ett Microsoft Office-paket. För att göra dagen extra speciell, lasergraverade vi in Esters namn på datorn. 💛

 

Esters stora dag