Rabattavtal för företagRabattavtal*

Flexibla finansierings­alternativ med Apple Financial Services

Som återförsäljare av Apples breda sortiment erbjuder Komplett Företag Apple Financial Services, som gör det enklare än någonsin att uppdatera eller introducera Apple-produkter i ditt företag på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Kort sagt, Komplett Företag och Apple skräddarsyr en lösning för ditt företag, vad gäller leverans, finansiering, avtalstid, uppdatering av utrustning och retur/köp av produkter. 

MacBook Air finansiering för företag

MacBook Air (M1)

 

Hyra per månad 275 kr  

Pris 9 992 kr

Prisexempel 36 månader: 

Total hyreskostnad 9 900 kr

 

MacBook Air (M2)

MacBook Air (M2)

 

Hyra per månad 312  

Pris 12 392 kr

Prisexempel 36 månader: 

Total hyreskostnad 11 232 kr

 

MacBook Pro (M2)

MacBook Pro (M2)

 

Hyra per månad 341 kr  

Pris 13 541 kr

Prisexempel 36 månader:

Total hyreskostnad 12 276 kr

 

Varför välja Apple Financial Services

Låt de anställda välja den bäst IT-utrustningen på marknaden, utan att binda kapital och sitta kvar med föråldrad utrustning. När du ger dina anställda möjligheten att arbeta som de vill, med de verktyg de föredrar, inspireras de att göra sitt bästa på jobbet. Med iPhone, iPad och Mac kan anställda vara mer produktiva och kreativa, och det blir lättare för dem att samarbeta. Apple Financial Services erbjuder riskfri och förutsägbar tillgång till den bästa utrustningen.

 

Stora fördelar med att hyra

Genom att hyra din IT-utrustning frigör du kapital och belastar inte investeringsbudgeten. Du får en sundare balansräkning och bättre kassaflöde, vilket i sin tur ger bättre nyckeltal och större frihet för andra inkomstbringande investeringar. Det sker ingen förskottsbetalning eller förskottsbetalning av moms vid förvärvstillfället. Budgetering och bokföring kunde inte vara enklare då hyrespriset är känt under hela hyresperioden. Om behovet ändras under perioden finns möjlighet att byta produkter under perioden. Förutsägbart och flexibelt!

 

Att hyra är ett hållbart och vettigt val

Vi garanterar maximalt utnyttjade av produkten efter hyrperiodens slut. Du kan vara säker på att produkten används så effektivt och så länge som möjligt i en krets där minsta möjliga resurser går förlorade i produktens livscykel. Du kan när som helst vara uppdaterad med den senaste utrustningen samtidigt som vi ser till att produkten används på ett hållbart sätt efter leasingperiodens slut. 

 

 

Önskar ditt företag att hyra dina produkter från Apple? Ta kontakt så hjälper vi dig!