Kontorsdator

En kontorsdator är en dator dedikerade för kontoret. Om du ska använda datorn till enklare kontorsprogram såsom mail, pdf, mindre excel-filer och att surfa kan det ofta räcka med en allrounddator. Alla våra kontorsdatorer håller en hög standard men skiljer sig självklart åt beroende på modell och dess kapacitet. Om du däremot ska använda datorn till exempelvis programmering där du behandlar större filer och tunga program kan en något mer kraftfull dator krävas. Alltså ska du välja kontorsdator beroende på vilket arbete som ska utföras på den. Det finns inget värre än att sitta vid en dator som är slö och som inte kan hantera arbetet som ska utföras på den. Det kan ofta innebära att datorn hänger sig och i värsta fall kan viktiga dokument gå förlorade. Vi har kontorsdatorer för alla typer av arbete och erbjuder alltid bra priser med god leverantörsgaranti. Om du dessutom planerar att inreda kontor- eller mötesrummet så har du kommit rätt. Vi erbjuder allt ifrån kontorsmöbler och kontorsmaterial till skärmfästen och skrivtavlor.​

Kontorsdator bäst i test

Att välja vilken typ av kontorsdator du ska införskaffa kan vara svårt. Några av våra största leverantörer är Acer, Lenovo, HP och Asus och har alla goda referenser. Alla dessa varumärken har lång erfarenhet av IT-produkter och har levererat pålitliga kontorsdatorer i flera år. Enligt testsiten Bäst-i-test.se var några av de högst uppskattade datorerna för kontorsabete just datorer från dessa varumärken. Vi på Komplett Företag har ett brett utbud av de främsta varumärkena för kontorsdatorer på marknaden.

Bra kontorsdator

Komplett erbjuder bra kontorsdatorer för just ditt ändamål. Vi har kraftfulla och bra kontorsdatorer i olika utföranden och prisklasser. På vår hemsida hittar du med enkelhet en kontorsdator som passar just ditt företag genom flera filtreringsmöjligheter. Välj exempelvis vilken kapacitet, skärmstorlek, klockhastighet och användningsområde och hitta din framtida kontorsdator. Vi har lång erfarenhet av allt som rör datorer och hjälper gärna till att hitta den bästa lösningen för dig. Kontakta vår kundservice om du vill ha personlig hjälp att hitta rätt.

Stationär dator kontor

Letar du efter en stationär dator till kontoret? Då har du kommit rätt. Vi har många stationära datorer för kontor och erbjuder ett brett sortiment från flera leverantörer. Att ha en stationär dator på kontoret kommer med sina fördelar. Arbetar du uteslutande på kontor så är en stationär dator det rätta valet, annars är ofta en bärbar dator att föredra. När du köper en stationär dator till kontoret får man generellt mer minne och ofta en större hårddisk. Det här är att föredra om arbetsuppgifterna kräver en något mer kraftfull dator. Vi erbjuder alltifrån klassiska stationära datorer till Mini PC och Workstations, alla tillgängliga i olika utföranden.