Komplett dator och PC för företag. Låt oss bygga åt er - vi är Nordens största PC producent.


Vi bygger datorer efter dina önskemål och krav, precis så som du vill ha dem. Detta betyder att du som kund kan bestämma fritt vilka komponenter datorn ska innehålla. Det är självklart att olika arbetsuppgifter kräver olika typer av maskinvara. Hos Komplett Företag kan du skräddarsy en arbetsstation eller speldator för att passa användaren och programvaran, inte tvärtom. 

Med 3-års garanti och stor valfrihet för konfiguration bland komponenter är det få som kan matcha er nya Komplett PC.

 

Vi bygger 40 000 unika datorer varje år och är  Nordens största PC-producent

 

3 ÅRS GARANTI

 

Alltid senaste teknologin

Dator för företag - Skräddarsy datorn efter dina behov

Vi bygger datorer efter dina önskemål och krav, precis så som du vill ha den. Detta betyder att du som kund kan bestämma fritt vilka komponenter datorn ska innehålla. Det är självklart att olika arbetsuppgifter kräver olika typer av maskinvara. Hos Komplett kan du skräddarsy en arbetsstation eller speldator för att passa användaren och programvaran, inte tvärtom. Alla datorer levereras med Windows 10, men du kan också välja att få den utan operativsystem. Vi har alltid den senaste teknologin tillgänglig i vår PC – konfigurator.

Tveka inte att ta kontakt om det är något du undrar över! Vi hjälper dig att skräddarsy en Komplett-PC till att passa dina behov! Ring oss på 08-664 46 00 (9-17) eller maila på order@komplettforetag.se.

Komplett dator- Välj och vraka - utan bekymmer

Våra experter har noga satt ihop konfigurationsmöjligheter som vi vet är kompatibla. Något av hemligheten bakom de stora valmöjligheterna är ett långt samarbete med våra komponentproducenter och ett ständigt testande för att hitta kompatibla komponenter med bra prestanda och driftsäkerhet. Detta samarbete gör också att vi tidigt får tillgång till ny maskinvara. Vi kan då stresstesta och kompatibilitetskontrollera nya komponenter i god tid före de kommer ut på markanden. Du kan tryggt byta och lägga till komponenter och veta att allt fungerar bra tillsammans och att all hårdvara täcks av 3 års garanti.

Komplett PC - Grafisk eller kreativ?

Vi har gjort en översikt över de mest använda programmen som används av kreativa näringsidkare och företag inom grafisk produktion. Till dessa program har vi satt ihop och rekommenderar några arbetsstationer optimaliserade utifrån specifikt användningsområde. Och skulle du önska en specfik anpassning gör du enkelt det inne under varje arbetsstation i vår konfigurator, antingen du vill lägga till eller ta bort något. Klicka på programmet du använder så föreslår vi en arbetsstation som passar för dina behov. Läs mer här

Arbetar du inom gaming och vill ha en dator anpassad för just detta? Vi har de bästa datorerna tillrättalagda för just gaming. Klicka här för dessa modeller.