Rabattavtal för företagRabattavtal*
Windows 11 Pro

Komplett dator och PC för företag. Låt oss bygga åt er - vi är Nordens största PC producent.


Vi bygger datorer efter dina önskemål och krav, precis så som du vill ha dem. Detta betyder att du som kund kan bestämma fritt vilka komponenter datorn ska innehålla. Det är självklart att olika arbetsuppgifter kräver olika typer av maskinvara. Hos Komplett Företag kan du skräddarsy en arbetsstation eller speldator för att passa användaren och programvaran, inte tvärtom. 

Med 3-års garanti och stor valfrihet för konfiguration bland komponenter är det få som kan matcha er nya Komplett PC.

 

Bästsäljande Komplett-PC för företag:

Dator för företag - Skräddarsy datorn efter dina behov

Vi bygger datorer efter dina önskemål och krav, precis så som du vill ha den. Detta betyder att du som kund kan bestämma fritt vilka komponenter datorn ska innehålla. Det är självklart att olika arbetsuppgifter kräver olika typer av maskinvara. Hos Komplett kan du skräddarsy en arbetsstation eller speldator för att passa användaren och programvaran, inte tvärtom. Alla datorer levereras med Windows 11, men du kan också välja att få den utan operativsystem. Vi har alltid den senaste teknologin tillgänglig i vår PC – konfigurator.

Tveka inte att ta kontakt om det är något du undrar över! Vi hjälper dig att skräddarsy en Komplett-PC till att passa dina behov! Ring oss på 08-664 46 00 (9-17) eller maila på order@komplettforetag.se.

Komplett dator- Välj och vraka - utan bekymmer

Våra experter har noga satt ihop konfigurationsmöjligheter som vi vet är kompatibla. Något av hemligheten bakom de stora valmöjligheterna är ett långt samarbete med våra komponentproducenter och ett ständigt testande för att hitta kompatibla komponenter med bra prestanda och driftsäkerhet. Detta samarbete gör också att vi tidigt får tillgång till ny maskinvara. Vi kan då stresstesta och kompatibilitetskontrollera nya komponenter i god tid före de kommer ut på markanden. Du kan tryggt byta och lägga till komponenter och veta att allt fungerar bra tillsammans och att all hårdvara täcks av 3 års garanti.

Arbetar du inom gaming och vill ha en dator anpassad för just detta? Vi har de bästa datorerna tillrättalagda för just gaming. Klicka här för dessa modeller.