Rabattavtal för företagRabattavtal*

Gamingdator

En gamingdator behöver kraftfull prestanda och bra grafikkort för att kunna leverera en optimal spelupplevelse med grafik och bild, men även minne och lagring som tar upp de tyngsta spelen. Hitta en bra gaming dator, stationär eller bärbar, i vårt sortiment.

Köp gaming dator för företag

Köp en gaming dator som passar just ditt spelande. I vårt utbud hittar du flera olika modeller, från kompletta stationära gaming datorer i alla olika prisklasser, till en bärbar variant som du kan ta med dig överallt. Din kompletta PC byggs på beställning av vårt PC-byggarteam och levereras efter 1-2 veckor med de senaste drivrutinerna och säkerhetsuppdateringarna. Det du får när du ska köpa gaming dator är en Komplett-PC, strömkabel samt manualer och tillbehör till monteringen. Konfigurationen av PC inkluderar grafikkort, processor, minne, lagringsenhet och service, vilket varierar beroende på vilken dator du väljer.

Vill du göra några ändringar i innehållet trycker du på Konfigurera PC och här kan du välja vilka komponenter du vill ha så att datorn är anpassad till din användning. Du kan uppgradera både processor, grafikkort och minne efter smak och behov.

Gaming dator stationär

Söker du efter en speldator i stationär modell så består vårt utbud av Komplett serien med hög prestanda och starka processorer. AMD Ryzen levererar världens bästa processorer för stationära datorer. Här får du ultimat prestanda oavsett om du spelar de senaste spelen eller ägnar dig åt design. Datorerna är också installerade med GeForce RTX 30-serie grafikkort som garanterar ultimat prestanda för spelare och skapare av spel. De drivs av Ampere med nya RT-kärnor, Tensor-kärnor och strömmande multiprocessorer för realistisk grafik och banbrytande AI-funktioner.
Några av våra datorer drivs även med Radeon RX - grafikkortet med banbrytande AMD RDNA-arkitektur som levererar ultrahöga bildhastigheter och 4K-spel.

Stationär dator gaming paket

En stationär dator från Komplett kommer som ett  gaming paket där du kan välja fritt bland komponenter innan köp. Datorn levereras sedan med de bästa drivrutinerna, komponenterna och är ordentligt testade. Windows 10 eller 11 samt en 3-årig garanti ingår också. Du kan köpa till produkter från vårt sortiment som gör ditt spelande snabbare och bekvämare. Investera i ett uppgraderingspaket som ger din gamla gaming-PC nytt liv och har en kraftig processor från Intel.  Du kan även uppgradera dina gaming skärmar, skaffa nytt gaming tangentbord eller gaming mus. Du kan också göra din spelupplevelse komplett med något av våra gaming headset med perfekt brusreducerande ljud, eller någon av våra riktigt stabila gaming stolar med bekväma armstöd.

Gaming laptop

Vår gaming laptop från ASUS kommer från TUF gaming serien och är en renodlad laptop anpassad för spel. Varje designbeslut har tagits för att skapa en bättre spelupplevelse, och varje komponent är noga utvald för att optimera prestandan.

Prestandan drivs av en Intel core i5-processor och grafikkortet kommer från GeForce GTX, precis som flera av våra stationära datorer. Detta grafikkort har tillräcklig kapacitet för att du ska kunna spela Counter Strike, Fortnite, Go och League of Legends. Modellen F15 är byggd för att göra gaming möjlig oavsett var du befinner dig, och har klarat tester för kyla, tapp, skakningar, värme och luftfuktighet. 

Stationär > 

Bärbar >

 

Uppgraderingspaket >

 

PC i delar >

 

Tillbehör >