Rabattavtal för företagRabattavtal*

Skärmdagar

Du blir inte bättre än specifikationen på skärmen du har framför dig.. Eller? Det beror nog på vad du arbetar med! Men det råder ingen tvekan om att en bra och stor nog skärm är ganska viktigt för dig som sitter framför datorn hela dagen. Är det på tiden att byta ut skärmen/skärmarna på kontoret rekommenderar vi dig att ta en titt i vår skärmguide. Antingen du arbetar grafiskt, på språng eller bara vill ha en stor skärm, så har vi samlat tips och trix där.

Skärm med dockning / Laddare

Med USB Type C-porten kan du köra enheter, skicka data och till och med visa signaler mellan enheter med bara en anslutning. Med en sådan lösning får du en arbetsmiljö som är både snygg och avkopplande och du är inte beroende av en separat dockning. LC34H890 är också ergonomiskt anpassad, så att du kan justera höjden, svänga och luta den som du vill och därmed täcka de flesta användningsområden.

34" är en relativt stor skärm, och för många försvinner behovet av två skärmar när man går för skärmar över 30". Med en extra bred och böjd skärm är LC34H890 perfekt för multitaskers!

Skärm med dockning / laddare för designern

ProArt-serien är utformad för att möta behoven hos kreativa proffs, från foto- och videoredigering till grafisk design. Med branschledande färgnoggrannhet, fabrikskalibrering och ett brett färgomfång. ProArt PA279CV levererar 100% sRGB / 100% Rec och stöder 1.074 miljarder färger (10-bitars).

USB-C-anslutningen ökar arbetseffektiviteten med snabb video, ljud och dataöverföring. Dessutom är den tillräckligt kraftfull för att du kan använda den som strömförsörjning för de flesta bärbara datorer.

Behöver du en ny dator för att köra tekniska eller grafiska program? Se vår guide här.

LG 43" 4K skärm 43UN700-B Bildskärmar

LG 43" 4K skärm 43UN700-B

3840x2160 IPS, 8ms, 1000.1, Speaker, 4xHDMI/DP/USB-C(60w)
Inte i lager. 8 st. förväntas att skickas 29 maj 2024 (osäkert datum)
7 192:-
Exkl moms

Allroundskärm för kontor och hemmakontor med laddare

IPS -skärmar använder avancerad teknik som ger dig extra breda betraktningsvinklar på 178/178 grader, vilket gör det möjligt att se skärmen från nästan vilken vinkel som helst - även i 90 -graders svängläge. Till skillnad från vanliga TN-paneler ger IPS -skärmar dig mycket skarpa bilder med livfulla färger, vilket gör den inte bara perfekt för foton, filmer och webbsökning, utan också för professionella applikationer som kräver exakt färgåtergivning och stadig ljusstyrka hela tiden.

Det är också viktigt att skärmen kan höjas och sänkas, roteras och vinklas för bästa möjliga ergonomi. Här hittar du skärmar från 24 tum och upp till 49 tum. Med en USB-C som också kan användas som docka får du ett rent skrivbord och skärmen kan ladda datorn medan du arbetar.

NOTERA! Se till att USB-C-uttaget i monitorn ger tillräckligt med ström till din dator!

Portabel skärm

Den här skärmen är perfekt för dig som ständigt är på språng. Antingen du behöver arbeta på tåg, buss eller flyget, du behöver visa presentationer, eler kanska bara har riktigt ont om plats på hemmakontoret, så är en portabel skärm något för dig.

ASUS ZenScreen™ MB16ACM är utformad för att hålla dig produktiv, var du än är. Det är världens första bärbar monitor med en hybrid-signallösning, vilket innebär att den endast behöver en enda USB-anslutningskabel för att vara fullt kompatibel med nästan alla bärbara datorer. Den tippar knappt vågen med sin lätta vikt på 0,78 kg och den ultratunna 8 mm-profilen ryms i varje resväska.

Se alla portabla skärmar här

Skärmar för grafiska formgivare

När du arbetar med grafisk design, bild- eller videobearbetning är det viktigt att skärmen har en hög upplösning och korrekt färgåtergivning. Du bör välja skärmar som är större än 24 tum och helst med en upplösning på
2560 x 1440 eller mer.