Skärmdagar

Du blir inte bättre än specifikationen på skärmen du har framför dig.. Eller? Det beror nog på vad du arbetar med! Men det råder ingen tvekan om att en bra och stor nog skärm är ganska viktigt för dig som sitter framför datorn hela dagen. Är det på tiden att byta ut skärmen/skärmarna på kontoret rekommenderar vi dig att ta en titt i vår skärmguide. Antingen du arbetar grafiskt, på språng eller bara vill ha en stor skärm, så har vi samlat tips och trix där.

Stora skärmar = Bättre arbetsdag?

Är det något som är säkert så är det att stora skärmar är mer populära än någonsin inom B2B-världen. Antingen du tycker om att arbeta med en eller flera stora skärmar så finns det en stor skärm för dig och dina arbetsuppgifter.

498P9/00 från Philips är en populär skärm i den högre prisnivån, men i gengäld får du kvalitet i alla led och funktioner som förbättrear din produktivitet. Den har ett antal anslutningar och integrerad KVM, vilket innebär att du enkelt kan växla mellan två anslutna källor.

 Du blir inte bara mer effektiv, det ser också väldigt bra ut! Se alla skärmar över 30" här.

 

Skärm med dockning/laddare

USB type C-porten låter dig köra enheter, skicka data och till och med visa signaler mellan enheter med bara en anslutning. Med en sådan  lösning får du en arbetsmiljö som är både snygg och avslappnande, och du är inte beroende av en separat dockning. LC34H890 är också ergonomisk anpassad så att du kan justera höjd, svänga och vippa den så som du önskar och den täcker därmed de allra flesta användningsområden.

34" är en relativt stor skärm, och för många frångår man behovet av två skärmar när man väljer skärmar över 30". Med en extra bred och böjd skärm passar LC34H890 perfekt för multitaskers!

 

Skärm med dockning/laddare

QHD-upplösningen på denna skarpa skärm ökar kreativiteten och möjliggör en högre detlajnivå. Här erbjuds en förstklassig, funktionell och ergonomisk upplevelse med en fantastisk 27-tums, 4-sidig NearEdgeless In-Plane Switching- panel. Tack vare antireflex-beläggningen är den här skärmen idealisk för moderna öppna kontor.

Dessutom ger denna bildskärms fabrikskalibrerade färgexakthet med genomsnittligt Delta E <2, 99 % sRGB, 99 % BT.709 och flera färgutrymmen en utmärkt färgprestanda. Integrerad med Smart Power erbjuder skärmen en helt funktionell USB Type-C-kabellösning med kapacitet att leverera upp till 90 W strömförsörjning och en Ethernet-signal.

 

 

Skärm med dockning/laddare för designern

BenQ PD2705Q implementerar AQCOLOR-teknik, HDR-support, specialiserade displaylägen och intuitiv design för att underlätta din kreativitet och öppna upp för nya visuella upplevelser i din kreativa design- och videoredigering. PD2705Q täcker 100 % av sRGB/Rec. 709-färgomfånget och når Deltal E≦3 för att leverera fantastiska färger, och har också stöd för HDR10 så att du kan förhandsgranska HDR-videoinnehåll för tillfredsställande redigeringsresultat.

USB-C-anslutningen ökar effektiviteten med snabba överföringar av video/ljud/data och snabb laddning. Display Pilot-programvaran erbjuder specialiserade funktioner, ICCsync, DualView, med mera så att du kan arbeta mer effektivt.

Behöver du en PC som ska driva tekniska eller grafiska program? Se vår guide

 

Allround skärm till hemmakontoret med laddare

Philipsskärmarna  i B-serien med USB-C dockning ser till så att du slipper en hög med kabal på skrivbordet. Visa bild i full HD och aldda din bärbara dator smtidigt med en enda USB-C kabel. SmartErgon-base, Flicker-free och LowBlue-modus avlastar också dina ögon.

I IPS-skärmar används en avancerad teknik som ger dig ett extra brett synfält på 178/178 grader, vilket gör att du kan se skärmen från nästan vilken vinkel som helst – till och med i 90-gradigt svängläge! Till skillnad från vanliga TN-paneler ger dig IPS-skärmarna otroligt skarpa bilder med livfulla färger, vilket gör den perfekt inte bara för bilder, filmer och webbsurfning, utan även för professionella program som kräver färgprecision och konstant ljusstyrka

Om du inte redan har en bra arbetsplats hemma, så rekommenderar vi dig att ta en titt här. Här har vi satt ihop några förslag till enkla (och lite mer avancerade) kontospaket, samtidigt som du finner produkterna som hjälper dig att sitta ergonomiskt både hemma och på kontoret. Vår erfarenhet säger att man är mer stillasittande när man arbetar hemma och därför är det extra viktigt att ha ergonomiska lösningar samtidigt som att det är viktigt att tänka på att man rör på sig under dagen.

 

Skärm till Hemmakontoret

Väljer du denna skärmen får du ett rimligare alternativ so merbjudaer komfort och ergonomisk design. Du kan anpassa höjden, vippa och svänga skärmen för att eneklt skapa ett perfekt arbetsområde.Genom reducerat blått ljus — som påverkar ögat mer än andra ljusvåglängder — minskar Eye Saver Mode ansträngningen för ögonen och ger ökad komfort. Samsungs Flicker Free-teknik minskar störande flimmer och låter dig arbeta och spela längre med högre komfort.

Till skillnad från fler andra skärmar som visas här har inte Samsung S24F354 USB-C som kan användas som dockning eller laddare till din dator. Det betyder att du behöver detta i tillägg.

Se alla skärmar  listade från de med lägst till högst pris.

Portabel skärm

Den här skärmen är perfekt för dig som ständigt är på språng. Antingen du behöver arbeta på tåg, buss eller flyget, du behöver visa presentationer, eler kanska bara har riktigt ont om plats på hemmakontoret, så är en portabel skärm något för dig.

Den mobila ThinkVission M14-skärmen har två USB-C portar och stöttar då samtidigt ström och video. Designe med "strömgenomgång" gör att du kan ladda både thinkVision M14 och den bära datorn med en enkel adapter.

Försäkra dig om att den bärbara datorn, surfplattan eller smarttelefonen har en fullt funktionell USB-C kontakt som stöttar  DisplayPort 1.2 Alt Mode och PD2.0.

Se alla portabla skärmar här