Rabattavtal för företagRabattavtal*

Contour design

Contour design är marknadsledande inom forskning, utveckling och design av ergonomiska datamöss. Contour gör din arbetsdag mer behaglig och flexibel med produkter som förhindrar fysiska smärtor och skador. På så sätt undviker du belastningsskador, musarm och andra skador som kan uppstå under långa arbetsdagar framför datorn. Med rätt utrustning få du rätt fokus samt en tryggare och mer bekväm arbetsplats.
I vårt sortiment hittar du ergonomiska hjälpmedel för kontor som ergonomisk mus och tangentbord samt handledsstöd.

Unimouse contour

Framtidens datormus för kontoret heter Unimouse contour, och finns som trådlös och trådbunden variant. Unimouse har fyra leder som du ställer in steglöst så att du kan variera och hitta den handställning som passar dig bäst. På så sätt undviker du att kroppen utsätts för statisk belastning eftersom du använder olika muskler. 

Det finns många tekniska fördelar med Unimouse contour. Den trådlösa modellen kräver endast att du laddar batteriet en gång så räcker det upp till 3 månader. Den är också reglerbar 35 grader och har en maximal precision genom trådlös sensor samt 6 programmerbara knappar som gör att du kan anpassa uppgifter efter dina behov.

Contour balance keyboard

I vårt utbud finns flera contour balance keyboard. Contours tangentbord är utformade så att du får en bra arbetsställning och kan jobba med armarna korrekt placerade framför kroppen. När du använder Balance Keyboard tillsammans med RollerMouse får du en ultimat ergonomisk arbetsställning.

Passa därför på att införskaffa paketet med rollermouse plus tangentbord, som utgör de den perfekta duon för din arbetsdag. Tangenbordet är skapat för att användas med de nyare versionerna inom det prisbelönta Roller-sortimentet. Tillsammans ger de dig en avslappnad ställning samtidigt som du får ut mesta möjliga av ergonomiskt tangentbord och rollermouse.

Trots den kompakta designen på Contour tangentbord har den samma funktioner som ett normalstort tangentbord med genvägar och mediatangenter samt ett numeriskt tangentbord. Med mediatangenterna får du direkt tillgång till smarta funktioner, och du kan enkelt programmera om dem om du vill. Contour tangentbord är dessutom ergonomiskt utformat med justerbar lutning så att du kan välja det läge som passar dig bäst.

Contour rollermouse

I vårt sortiment finns även flera typer av Contour rollermouse som i sig underlättar din arbetsdag. Contours rullmus har en prisbelönt design, inbyggt precision med avläsningstekniken 7SENSES samt en bekväm kontroll med virtuellt, digitalt klick.

Du kan välja mellan trådlös och trådbunden rollermouse, där den trådlösa varianten red wireless är designad för att ge full kontroll och rörelsefrihet. Den trådlösa rullmusen passar bra både för det flexibla kontorslandskapet och när du behöver byta plats då och då.

Vår trådbundna Contour rollermouse är en centrerad datormus som ger dig variation och kontroll när du jobbar länge vid datorn. Många knappar och en öppen rullstav gör att du kan växla mellan att använda höger och vänster hand när du jobbar med musen. Designen minimerar de belastningsskador som kan uppstå när muskler och senor används ensidigt och gör därför att du har mer energi kvar efter att ha tillbringat en hel dag på kontoret.

59 träffar på ""
Jämför