Rabattavtal för företagRabattavtal*

Epson EcoTank - maximalt med utskrifter, minimalt med krångel

Epson EcoTank-skrivare har påfyllningsbara bläckbehållare, istället för lasertoner eller bläckpatroner, och är en mycket praktiskt och ekonomisk lösning för mindre kontor, hemmakontor eller privat bruk. Du tankar på skrivaren med de medföljande bläckflaskorna och en uppsättning bläckflaskor motsvarar upp till 72 bläckpatroner och räcker till flera tusen sidor1.

 

 

Se våra EcoTank-modeller >

Spara energi och pengar med värmefri teknik

Visste du att du kan spara energi genom ditt val av skrivare? Epsons bläckstråleskrivare använder kall bläckteknik vilket betyder att de inte behöver någon uppvärmning för att starta utskriftsprocessen. Det gör att de förbrukar mindre energi – vilket gör att du kan spara både på både miljön och plånboken, samtidigt som du får snabba och pålitliga utskrifter. Dessutom har våra bläckstråleskrivare färre delar som behöver bytas ut än laserskrivare, vilket också ger en lägre miljöpåverkan.

Att byta från laserskrivare till Epsons skrivare med värmefri teknik är en av de små, enkla sakerna vi kan göra för att minska vårt klimatavtryck. Även små förändringar gör stor skillnad om vi är många som gör dem.

 

YouTube Video - Switch to Heat Free printing technology

Fördelarna med värmefri utskriftsteknik

Sök länkar genom att trycka Ctrl + K

Spara tid med konsekvent hög utskriftshastighet

Värmefri utskriftsteknik kräver ingen uppvärmning när en enhet slås på eller aktiveras från viloläge. Det innebär att utskriften startar direkt, vilket sparar tid.

Sök länkar genom att trycka Ctrl + K

Lägre energiförbrukning sparar el och pengar

Epsons värmefria teknik kräver ingen värme under bläckutmatningsprocessen. Eftersom bläckstråleskrivare inte har en fixeringsenhet att värma upp minskar energiförbrukningen betydligt. 

Sök länkar genom att trycka Ctrl + K

Färre utbytesdelar, mindre miljöpåverkan

Laserskrivare har vanligtvis fler förbrukningsartiklar och kräver i många fall regelbundet byte av trumma, överföringsenhet och fixeringsenhet. Tack vare den värmefria utskriftstekniken har våra bläckstråleskrivare färre delar som behöver bytas ut.

Sök länkar genom att trycka Ctrl + K

Färre ingrepp ökar produktiviteten

Den värmefria strukturen hos Epsons bläckstråleskrivare gör att det finns färre delar som kan gå sönder, vilket minskar mängden ingrepp som krävs.

 

Till WorkForce Pro-Serien >

1Angiven bläckåtgång är uppskattningar som baseras på Epsons egna metoder för utskriftssimuleringar med testbilder enligt ISO/IEC 24712 eller 29103. Angiven bläckåtgång baseras INTE på ISO/IEC 24711 eller 20102. Bläckåtgången kan variera beroende på bilderna som skrivs ut, vilket papper som används, hur ofta utskrifter sker samt driftmiljö och förhållanden i omgivningen såsom temperatur. I samband med den första skrivarinstallationen används en viss bläckmängd i syfte att fylla skrivarhuvudets munstycken. Av detta skäl kommer utskriftskapaciteten hos den första, medföljande uppsättningen vara lägre.

2 Genomsnittlig kostnadsbesparing per sida och det genomsnittliga antalet bläckpatroner som krävs för att skriva ut samma antal sidor som EcoTank-bläckflaskorna ”102” och ”104” från Epson, baserat på Epsons beräkningar. Jämförelse mellan den genomsnittliga kapaciteten (A4-utskrifter enligt ISO/IEC-testbild 24712) för EcoTank-flaskserierna ”102” och ”104”, samt äkta förbrukningsartiklar (IDC, Hardcopy Peripherals Consumables Tracker, leveranser under 2021, publicerat Q1 2022) som används inom de 30 bästsäljande A4-bläckstråleskrivarna i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien (IDC, Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker, leveranser 2021, publicerat Q1 2022). Kostnaden per sida beräknas genom att dividera relevanta försäljningsintäkter för flaskor/patroner och den totala kapaciteten med enhetsförsäljningen.