Rabattavtal för företagRabattavtal*

Surface för Företag

Skapt för företag. Inspirerad av ditt sätt att arbeta.

Hybridarbete är här för att stanna, med Surface och Microsoft 365 får du friheten att arbeta var du än är, skyddad av Microsoft Security och modern administration. Flexibilitet, nya sätt att samarbeta och molnbaserade upplevelser är viktiga för användarupplevelsen - och för hybridmodellens framgång. Det ska vara lika enkelt att ansluta till hemmakontoret som på språng eller företagets kontor. Surface erbjuder strömlinjeformad distribution, modern enhetshantering och inbyggd, molndriven säkerhet. Vilken Surface du än väljer passar den in i din befintliga IT-infrastruktur. Med Surface sparar du både tid och pengar. 

Samarbete finns i alla storlekar

Oavsett hur dina anställda arbetar tillsammans finns det en enhet för dem. 5G-anslutning som passar i handflatan. En kreativ studio som främjar idéer blixtsnabbt. Eller en komplett digital whiteboard och mötesplattform.

Den moderna arbetsplatsen börjar med Surface för Företag

Surface och Microsoft 365 ger människor friheten att arbeta var som helst, skyddat av Microsoft Security och modern administration.

Enhetslösningar för småföretag, utbildning och mer

Surface levererar det bästa från Microsoft för att möta behoven hos en organisation, anställda och kunder, oavsett om det gäller företag eller utbildning, i frontlinjen eller produktion.

Säkerhets- och hanteringslösningar för Surface

Surface använder de starkaste säkerhetsprotokollen Microsoft erbjuder, med effektiv administration som minskar IT-komplexiteten och gör det enkelt för användare att fokusera på arbetet. Skydda mot attacker mot leveranskedjan med enheter som är designade, installerade och levererade med hjälp av säkra åtgärder för leveranskedjan under hela produktens livscykel. Från firmware till operativsystem till hårdvara - Surface-enheter är trygga i säkrade tillverkningsanläggningar. Med hanteringslösningar kan du göra mer med mindre - mindre resurser, mindre komplexitet, mindre risk. Du kan förbättra IT-effektiviteten och minska kostnaderna med fjärrdistribution och hantering av Surface-enheter.

Minska hot ner till start- & firmwarenivåer

Genom att inte använda källkod från tredje part kan du minimera risken på firmwarenivå3 med Microsoft Endpoint Manager.2

LÄR DIG MER OM DFCI PÅ SURFACE >

Kryptera datan enkelt med TPM 2.0

Ett separat TPM-chip implementerar en sandlådemiljö för lagring av lösenord, PIN-koder och certifikat.

LÄR DIG MER OM TRUSTED PLATFORM MODULE-TEKNOLOGI > 

Lita på proaktivt skydd i realtid

Skydda mot kända globala hot i realtid och få automatiska uppdateringar i rätt skala med Microsoft Defender ATP.

LÄS OM DEFENDER ATP >

Minska lösenordsberoendet

Biometrisk autentisering är säker och verifierbar med Windows Hello eller fingertrycksläsare på utvalda modeller.

LÄR DIG MER OM ALTERNATIV FOR AUTENTISERING >