Välj rätt jobb-headset med vår guide

Komplett Företag har ett stort utbud av headset. Här hittar du headset för anställda som passar för olika typer av kontor. Vi har ett brett urval av brusreducerande headset. Hitta din favorit bland våra populära hörlurar från Bose, Sony, Jabra, EPOS, Plantronics med flera.

Jobb-headset guide

Det har blivit vanligt med Teams-möten i ett öppet kontorslandskap. Vissa behöver arbetsro, andra behöver kunna föra samtal i sina kontorslokaler. Vilka hörlurar du ska välja beror på hur din arbetsdag ser ut.

Vi har hörlurar till dig som:

  1. vill ha arbetsro och stänga ute buller från omgivningen
  2. vill ha arbetsro men samtidig kunna ha Teams-möten i öppna kontorslandskap
  3. jobbar på callcenter och behöver brusreducering på mikrofonen

Det är viktig att tänka på:

  • Batteritid
  • Räckvidd på bluetooth
  • Med eller utan mikrofon
  • Brusreducering på själva mikrofonen

Är du en av dem som behöver stänga ute ljudet? Kollegor som pratar i det öppna kontorslandskapet, barn och husdjur på hemmakontoret eller grannen som klipper gräset.

Buller kan förstöra koncentrationsförmågan, hämma produktiviteten och vara skadlig för vår hälsa.

Lösningen är att investera i några bra hörlurar med aktiv brusreducering, även kallat brusreducerande. Det är en teknik som använder en mikrofon för att upptäcka omgivningsljud och skicka tillbaka det i motsatt riktning, så att det nästan är tyst (förenklat sagt).

Det här är också headset som är trevliga att ha med sig på resan.

Om du vill ha ett headset som inte bara skyddar dina öron från ljudet utanför, också skyddar dem i andra änden av ett Teams-möte, behöver du hörlurar med aktiv brusreducering på mikrofonen.

Det är viktigt att headsetet är UC-certifierat och ger dig de bästa upplevelserna på olika plattformar. 

Ingen sitter mer i samtal än anställda på ett callcenter. Här behöver du möjligheten att lyssna och att kunna ansluta och växla mellan VoIP, fast telefon och mobil.