Rabattavtal för företagRabattavtal*

Välj rätt headset för jobbet med vår guide

Komplett Företag har ett stort utbud av headset. Här hittar du headset för anställda som passar för olika typer av kontor. Vi har ett brett urval av brusreducerande headset. Hitta din favorit bland våra populära hörlurar från Jabra, Bose, Sony, EPOS, Plantronics med flera. Det har blivit vanligt med Teams-möten i ett öppet kontorslandskap. Vissa behöver arbetsro, andra behöver kunna föra samtal i sina kontorslokaler. Vilka hörlurar du ska välja beror på hur din arbetsdag ser ut.

Frågor, vägledning eller större förfrågningar? Kontakta oss på order@komplettforetag.se eller telefon: 08-664 46 00 (mån-fre 09-17)

Headset för arbetsro och brusreducering00

Är du en av dem som behöver stänga ute ljudet? Kollegor som pratar i det öppna kontorslandskapet, barn och husdjur på hemmakontoret eller kanske grannen som klipper gräset... Oljud förstör vår koncentrationsförmåga och kan hämma produktiviteten och till och med vara skadlig för får hälsa. 

Lösningar är att investera i ett par bra hörlurar med aktiv brusreducering, även kallat "Noice-canceling". Det innebär förenklat sett att inbyggda mikrofoner registrerar bruset i din omgivning och försöker att skicka tillbaka det i motsatt riktning så att det inte låter lika mycket för användaren. 

Noise-Canceling är också väldigt trevligt att ha med sig på resan.

Headset för dig som vill ha arbetsro i öppna kontorslandskap

Om du vill ha ett headset som inte bara skyddar dina öron mot ljudet runt omkring, utan också skyddar personerna i andra änden av exempelvis ett Teams-möte från onödiga ljud behöver du ett headset med aktiv brusreducering på mikrofonen.

Det är viktigt att headsetet är UC-certifierat och ger dig de bästa upplevelserna på plattformarna du använder.

 

Headset för callcenter

Ingen sitter mer i samtal än anställda på ett callcenter. Här behöver du möjligheten att kunna lyssna in omkring dig, men även koppla upp och växla mellan VoIP, fast telefon och mobil.