Rabattavtal för företagRabattavtal*

Välj rätt headset för jobbet med vår guide

Komplett Företag har ett stort utbud av headset. Här hittar du headset för anställda som passar för olika typer av kontor. Vi har ett brett urval av brusreducerande headset. Hitta din favorit bland våra populära hörlurar från Jabra, Bose, Sony, EPOS, Plantronics med flera. Det har blivit vanligt med Teams-möten i ett öppet kontorslandskap. Vissa behöver arbetsro, andra behöver kunna föra samtal i sina kontorslokaler. Vilka hörlurar du ska välja beror på hur din arbetsdag ser ut.

Frågor, vägledning eller större förfrågningar? Kontakta oss på order@komplettforetag.se eller telefon: 08-664 46 00 (mån-fre 09-17)

Headset för arbetsro och brusreducering

Är du en av dem som behöver stänga ute ljudet? Kollegor som pratar i det öppna kontorslandskapet, barn och husdjur på hemmakontoret eller kanske grannen som klipper gräset. Oljud kan förstöra koncentrationsförmågan, hämma produktiviteten och vara skadlig för vår hälsa.

Idealiska egenskaper: Lösningen är att investera i bra hörlurar med aktiv brusreducering, även kallat "noise-canceling".

Detta är också headset som är trevliga att ha med sig på resan.

Headset för dig som vill ha arbetsro men också tar många digitala möten i kontorslandskap

Om du vill ha ett headset som inte bara skyddar dina öron mot ljudet runt omkring, utan också skyddar personerna i andra änden av t.ex. Teams-mötet från att höra saker, behöver du ett headset med aktiv brusreducering på mikrofonen.

Idealiska egenskaper: Det är viktigt att headsetet är UC-certifierat och ger dig de bästa upplevelserna på plattformarna du använder.

Headset för callcenter

Ingen sitter mer i samtal än anställda på ett callcenter.

Idealiska egenskaper: Möjligheten att lyssna och att kunna ansluta och växla mellan VoIP, fast telefon och mobiltelefon.