Contour Unimouse: Byggd för komfort

Minska stressen och arbeta bekvämt i många timmar med den prisbelönta Unimouse från Contour Design.

Unimouse är den mest justerbara enhandsmusen på marknaden. Designen gör att du kan justera vinkeln på musen under hela arbetsdagen, vilket ökar variationen och därmed minskar obehag. Det inbyggda tumstödet ger dig ett avslappnat grepp om musen, oavsett storlek och form på handen.

YouTube Video - Unimouse - Advanced Wireless Ergonomic Adjustable Mouse

Minska stressen och arbeta bekvämt i många timmar med den prisbelönta Unimouse från Contour Design.

Unimouse är den mest justerbara enhandsmusen på marknaden. Designen gör att du enkelt kan justera vinkeln på musen under hela arbetsdagen, vilket ökar variationen och därmed minskar en obekväm ställning för handen. Det inbyggda tumstödet ger dig ett avslappnat grepp om musen, oavsett storlek och form på handen. 

Visste du att NHO/Sintef har räknat ut att sjukskrivning kostar arbetsgivaren i snitt 2 600 kr i produktionsbortfall och ökade kostnader per dag! Därför är en ergonomisk datormus en bra investering för företaget och för dig som person. Vänta inte med att smärtor och obehag ska uppstå först, Contour har flertalet produkter så som Rollermouse som enkelt skapar variation med hur du arbetar och på så sätt undviker det stela och statiska med handen som leder till problem.

Läs mer om Contour här