Rabattavtal för företagRabattavtal*

Apple Watch Series 7

Apples hittills största, mest avancerade Retina-skärm som alltid är på, gör allt på Apple Watch Series 7 ännu större och bättre. Series 7 är den mest tåliga Apple Watch någonsin, nu med ett ännu bättre stötsäkert glas. Avancerade funktioner gör det möjligt att mäta syremättnad i blodet*, ta ett EKG när som helst** och hålla koll på hälsan med hjälp av de nya funktionerna för mindfulness och sömnspårning. Den registrerar och mäter också ett dussintals träningsformer, inklusive nyheterna tai chi- och pilates.

* Mätvärden i appen Syrenivå i blodet är inte avsedda för medicinskt bruk, vare sig vid självdiagnos eller i samråd med läkare. De är endast avsedda för träning och allmänt välbefinnande.

** Appen EKG finns på Apple Watch Series 4 och senare (inte på Apple Watch SE). Den fungerar med den senaste versionen av iOS och watchOS. Information om kompatibilitet finns på apple.com/se/watch. Appen EKG är inte avsedd att användas av personer som är under 22 år. Med hjälp av appen EKG kan Apple Watch utföra mätningar som liknar EKG med en avledning.