Rabattavtal för företagRabattavtal*

VIVE Focus 3: En ny era för VR i näringslivet!

Det nya allt-i-ett VR-headsetet från HTC VIVE har utvecklats och tagits fram för företag och deras behov. Med en 5K-upplösning som låter dig ta ett djupdyk i din kreativa värld och låter dig se, dela och utforska idéer med fantastisk klarhet. 90 Hz uppdateringsfrekvens ger dig en silkeslen upplevelse oavsett vad du vill göra i din VR-värld.

VIVE Business Device Managment System

Alla viktiga funktioner för att hantera ditt VR-system. Installera, uppdatera och tilldela innehåll. Spåra, mäta och optimera enhetsprestanda. Hantera efter användarkonto, innehåll eller enhet för att optimera effektiviteten. Få support på företagsnivå och skräddarsydda tekniska tjänster. Allt på en enkel och säker plattform.

Ha fullständig kontroll över innehållet och konfigurera dina enheter på ett enkelt och effektivt sätt - sömlöst, enkelt och säkert. Allt på ett ställe!

Läs mer om VIVE Business Device Managment System här.

VIVE Business Training

VIVE Business Training är ett kontrollcenter som förbättrar en-till-många-träningsupplevelsen i VR. Designa och synkronisera flöde och process för flera användare (300+ VR-enheter) och maximera effektiviteten i träningsprogram. Kontrollcentret låter dig bland annat samla in data i realtid, genomföra anställdas utbildning, skapa offlineevenemang och akademiska seminarier.

Läs mer om VIVE Business Traning här.

Se andras berättelser och upptäck de oändliga möjligheterna med VIVE här.

5K-upplösning

Dyk in i det kreativa djupet. Se, dela och utforska idéer i strålande klarhet. Få fram VR-spelens finare detaljer

Uppdateringsfrekvens på 90 Hz

För en enastående visuellt flytande upplevelse. Upplev grafikintensiva applikationer och spel på det sätt skaparna tänkt sig. 

Brett synfält på 120°

som utökar VR-upplevelsen. Ger en mer naturlig och bekväm tittarupplevelse som passar bättre för mänskliga ögon.

Certifierat högupplöst ljud

Certifierat högupplösta hörlurar med 3D-spatial ljudintergration och kraftfulla förstärkare, ger uppslukande ljudbilder för en mer realistisk upplevelse.

Balanserad komfort för långa sessioner

Kurvor och konturer för att ge en balanserad motvikt mellan ögonstycket och batteriet. Komfort för längre sessioner, särskilt träningssimuleringar som kräver större rörelser.

Håll dig sval

En aktiv kylmekanism och ett termiskt optimerat batteri håller enhetens temperatur på ideala nivåer. Resultatet är förbättrad prestanda och längre, uppslukande sessioner.