Rabattavtal för företagRabattavtal*

Med videokonferenskameran IRIS 4K förvandlar du ett litet till medelstort mötesrum till ett perfekt fungerande videokonferensrum med högsta bildkvalitet.

I en värld där videokonferenser snabbt har blivit standarden för hur vi möter kollegor och affärspartners från hela världen, lanserar Trust den magnifika videokonferenskameran IRIS 4K. En allt-i-ett-lösning som är så lättanvänd att du nästan kommer att glömma att ni inte sitter tillsammans i samma rum. 

YouTube Video - IRIS - Feature Video UK

Upplösning 4K UHD med ett 120° vidvinkelobjektiv

Du kommer att se alla deltagare helt kristallklart. Sensorn och objektivet hos Trust IRIS är av förstklassig kvalitet och garanterar att du och ditt team ligger i fokus.

Tekniken ClearView

Oavsett om du vill att kameran fokuserar på en enskild talare eller på hela teamet kan du genomföra din presentation med optimala inställningar under alla ljusförhållanden tack vare tekniken ClearView.

Tekniken ClearSound

Den inbyggda mikrofonen låter din publik höra dig i bästa möjliga kvalitet medan de röstoptimerade högtalarna ser till att du hör allt som diskuteras klart och tydligt.

Lätt att använda

Det tar inte mer än ett par minuter att starta och börja använda IRIS. Koppla bara in kameran och inled ditt möte med valfritt videokonferensprogram såsom Zoom, MS Teams, Google Meet osv.

Fler produkter från Trust >