Rabattavtal för företagRabattavtal*

Hur ser din personals hemmakontor ut?

Under det senaste årtiondet har fokus på ergonomi på arbetsplatsen haft ett stort fokus. Och vi håller med, även om det är extremt viktigt med en bra, ergonomisk arbetsplats så har av någon anledning själva ordet tappat klangen. Men nu när så många av oss jobbar hemifrån i olika och varierande miljöer bör detta lyftas upp igen och det med fokus på hur arbetsplatsen ser ut i hemmet.

Vet du hur dina anställdas hemmakontor ser ut? Hade det varit en acceptabel arbetsplats om de hade haft samma uppsättning på kontoret?
I och med att pandemin fortsätter och med vår nya, positiva syn på att jobba hemifrån ökar. Bör vi inte också börja satsa på det "ergonomiska" hemmakontoret?

 

 

Undrar du om du kan göra något åt ergonomin på din arbetsplats? Kiropraktor Ole Christian Kvammen säger "om du kan sitta en hel arbetsdag utan att bli trött eller få ont i musklerna, då har du en bra kontorsergonomi". 

Så då kan du känna efter hur din korpp känns när arbetsdagen är över. Om du känner att kontorsergonomin kunde ha varit bättre visar vi här de viktigaste produktgrupperna för ergonomi. Se produkterna och få fler bra tips genom att trycka på kategorina nedan.

Det är också viktigt att inte glömma hemmakontoret. Det är många som fortfarande sitter på hemmakontor, och hemmakontor blir nog, som många förutspår, en mycket större del av arbetsvardagen framöver. Därför är det smart att investera i ergonomiska lösningar till både kontoret och hemmakontoret.

Se våra kontorspaket nedan för att få tips på en god lösning för dig och dina kollegor, vare sig det gäller kontoret eller hemmakontoret.

Hitta rätt lösning för just dig!

 

 

Har du frågor eller behöver vägledning? Kontakta oss på e-post: order@komplettforetag.se eller telefon: 08-664 46 00 (9-17)