Rabattavtal för företagRabattavtal*

Julklappar företag

På Komplett Företag har vi ett stort utbud av produkter som passar utmärkt som julklapp för företag,  inte bara klassiska IT-produkter som vi är kända för. Här har vi julklappar till anställda i alla prisklasser från en hundralapp upp till 5000 kr. På vår sida med julklappstips är produkterna indelade efter ordinarie pris inkl. moms. Spara tid genom att köpa alla julklappar till personal på ett ställe. Är du företagskund hos Komplett Företag kan du fixa både IT-utrustningen till företaget och julklapparna samtidigt.

Julklappar till anställda

Våra julklappstips till anställda är uppdelade i prissektioner så att du snabbt ser vilka julklappar som passar företaget och er budget. I vår billigaste kategori med produkter upp till 499kr hittar du praktiska bluetooth-hörlurar, telefonladdare och kaffekvarn. Från 500-999kr finns fler trådlösa hörlurar in-ear, smarttags, SodaStream och presentset med köksknivar, alla produkter perfekta att ge som julklapp på ett medelstort företag.


Är du ute efter en lite mer exklusiv julklapp till företag så kan du klicka in på våra dyraste prisgrupp med saker över 2000kr, där du hittar högtalare från Sonos, GoPro Actionkamera, sportklockor med smarta funktioner samt robotdammsugare. Alla perfekta julklappar när du vill tacka för det gångna året och se fram mot året som kommer. 

Julgåvor företag

Att ge julgåvor som företag är en trevlig gest som visar att ditt företag engagerar sig i medarbetarna. Fysiska företagspresenter till jul kan skapa extra gemenskap när alla anställda får liknande typ av julgåva.
Ett annat tips på julklapp till anställda är gåvokort i företag där medarbetarna kan välja fritt bland våra produkter för en viss summa. På så sätt slipper du tänka på logistiken kring julklappar till personal. Med ett enkelt klick går istället gåvokortet iväg direkt till de anställdas mail. Läs mer om hur du går tillväga med gåvokort till anställda på vår sida med information om presentkort företag.

Är du osäker på reglerna kring gåvor till dem anställda?

Här kan du läsa mer om vad skatteverket säger >

Frakt & leverans >