Julklappstips till dina anställda

På Komplett Företag har vi ett stort utbud av produkter, inte bara de klassiska IT produkterna vi är kända för. Här har vi julklappstips i alla prisklasser från en hundralapp upp till 5 000 kr. Just nu gäller en tillfällig skattefrihet för gåvor upp till 2000kr. Läs mer här.
På den här sidan är produkterna indelade efter ordinarie pris inkl. moms.

Tillfällig skattefrihet upp till 2500kr

Mellan 1 jan-31 dec 2021 gäller en tillfällig skattefrihet som innebär att du inte förmånsbeskattas för gåvor från din arbetsgivare upp till 2000kr. Detta gäller utöver de skattefria gåvor som funnits tidigare, t ex julgåvor, som tidigare fick uppgå till 500kr. Men under 2021 är det tillåtet att kombinera dessa gåvor och ge en skattefri julgåva upp till 2500kr.

Här kan du läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Så enkelt är det

Köp allt du behöver på ett ställe. På Komplett Företag har vi ett brett utbud, så du kan fixa både IT-utrustningen till företaget och julklapparna samtidigt.

Beställ enkelt online

Lägg till alla julklappar i kundvagnen. Du kan få dem levererade till ditt kontor, hem till dig eller till dina anställda. Välj det som passar dig bäst. Behöver du många julklappar? Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller stora beställningar.

Här kan du läsa om frakt och leverans.

Här kan du kontakta oss.