Rabattavtal för företagRabattavtal*

EXTREM KRAFT - EXTREM MOBILITET - EXTREMA MÖJLIGHETER

En workstation är en extra kraftig dator, byggd för att uppfylla extrema prestandakrav för de mest krävande branscherna, till exempel inom artificiell intelligens, för media och underhållning, arkitekter, ingenjörer, konstruktion och inom olja och gas. Drivna av NVIDIA® Quadro® är varje Lenovo Workstation byggd för att maximera produktiviteten, så att du kan göra mer på kortare tid. Med MIL-SPEC-kvalitetstestning och ISV-certifieringar för alla större applikationer, erbjuder ThinkStation och ThinkPad P-serien hållbarhet och pålitlighet utöver standarder.

 

Har du frågor eller behöver vägledning? Kontakta oss på e-post: order@komplettforetag.se eller telefon: 08-664 46 00 (9-17)

Rätt tillbehör

Att ha en kraftig arbetsstation med en svag skärm är som att köra en Ferrari med dåliga däck, krafterna finns där, men du får inte tillräckligt utbyte. Bärbara arbetsstationer har såklart integrerade skärmar som håller måttet, men det lönar sig ändå att ha en eller flera större skärmar när du ska jobba på kontoret. Eller en portabel skärm med i väskan?

Dockning

Osäker på vilken dockning du ska välja till din nya eller gamla Lenovo? Ta kontakt via telefon 031 710 20 00 eller b2b@komplett.se så hjälper vi dig!

Välj rätt Workstation

Ett av de största besluten när du köper en arbetsstation är om du ska köpa en bärbar eller en stationär. Det finns inget rätt svar på denna vanliga fråga, för båda har för- och nackdelar, i slutändan är det dina behov och miljön du jobbar inom som avgör, men här är några saker att tänka på innan du väljer.

Portabilitet

Dagens bärbara arbetsstationer kan erbjuda nästan samma prestanda som de stationära. Dessa allt-i-ett lösningarna innehåller hela datasystemet i en lätt och bärbar enhet. Detta kombinerat med kraftiga batterier, öka flexibiliteten och mobiliteten, så att du kan arbeta med dina projekt på kontoret, hemma och på resande fot. Om du i tilägg har en dockningsstation, extra skärmar och mus/tangentbord tillgängligt på platser som du arbetar mycket täcker dessa datorer de flesta behov.

Kraft och kapasitet

Även om moderna bärbara arbetsstationer kan erbjuda nästan samma prestanda som stationära, kommer de bärbara vara mycket dyrare, och möjligheterna är fler kopplade till en stationär. Om du letar efter den mest effektiva och budgetvänliga lösningen, är den stationära arbetsstatkionen en vinnaren. Stationära arbetsstationer stöttar snabbare CPUer, fler minnesmoduler och större hårddiskar än bärbara sytem och deras komponenter är billigare. Om du inte behöver just portabiliteten, sparar du företagets pengar genom att hålla dig till en stationär arbetsstation.

Uppgradering

Den mindre integrerade strukturen på en bärbar arbetstation gör dem svårare att uppgradera eller reparera. Moderna bärbara datorer erbjuder vanligtvis ganska enkla alternativ för uppgraderingar av elemnt som görs ofta som RAM, hårddisk och batteri, men om skärmen, webkameran, tangentbord, touchpad eller högtalare går sänder, är det inte så lätt att ersätta dem. Den stationära datorns modulära design gör det enkelt att byta ut dessa externa enheter, vanligtvis utan att involvera en tekniker. Dessutom innebär den modulära utformningen färre begränsningar på storlek och specifikationer på dina reservdelar, så att du få ett större utval av produkter att välja från.