Rabattavtal för företagRabattavtal*

Contour Design för företag

Contour Design är marknadsledande inom forskning, utveckling och design av ergonomiska datormöss som RollerMouse, Unimouse och datortillbehör med 25 års erfarenhet. Contour Design erbjuder utvecklade produkter som hjälper människor att arbeta säkrare vid datorer utan risk för fysisk smärta eller arbetsrelaterade skador.

Användning av ergonomiska arbetsredskap som t.ex mus, ger ett antal fördelar. Hälsomässigt får du en bättre och bekvämare arbetsställning. Denna ökade arbetskomfort bidrar till att minska de problem som ofta uppstår vid användning av vanliga datormöss.

Välj Windows 11 Pro

Varför är en ergonomisk datormus en bra investering?

Svaret på det är enkelt, det är mycket lönsamt för verksamheten.

Visste du att NHO/Sintef har räknat ut att sjukskrivning kostar arbetsgivaren i snitt 2 600 kr i produktionsbortfall och ökade kostnader per dag! Det är ungefär samma som priset för 1 st. RollerMouse. Och, jag kan lova dig att du inte blir sjuk bara en dag om du får en musarm. Jag har själv opererat axeln och varit sjukskriven i 7 veckor. Tänk vad det kostade min arbetsgivare. Dessutom hade jag mycket ont långt innan operationen och jag måste erkänna att jag också blev ganska verkningslös under den perioden.

Tyvärr "väntar" många användare på att smärta och obehag ska uppstå innan de köper en centermus. För de allra flesta av dessa fungerar RollerMouse mycket effektivt för att lindra och eliminera smärtan – men tänk förebyggande – förebyggande är helt klart det mest lönsamma och många PC-användare kommer att besparas smärta och obehag om de köper RollerMouse innan de blir skadade. Dessutom slipper företaget en hel del onödig sjukskrivning och personalen är mycket mer nöjda med en arbetsgivare som tänker förebyggande..

 

När du vill arbeta smartare och mer effektivt.

ROLLERMOUSE - Ett effektivare sätt att arbeta.

Precis som våra kroppar är olika har vi olika arbetsuppgifter, arbetspositioner och behov. RollerMouse är mer än bara en mus. Den har utvecklats i samarbete med ergonomiska experter som har forskat på att hitta det bästa sättet att arbeta. Spara energi och öka precisionen, RollerMouse sitter direkt framför tangentbordet. Du håller händerna framför kroppen och använder små och lätta rörelser vilket innebär mindre ansträngning för nacke, axlar, armbågar och handleder. Dessutom kan du enkelt skapa variation genom att använda båda händerna. Detta hjälper dig att koncentrera dig bättre och arbeta mer exakt.