Rabattavtal för företagRabattavtal*

Svive - För en optimal gamingupplevelse

Bra gamingmöbler och kvalitativ spelutrustning är a och o för spelaren som ska sitta framför datorn i timmar. För bästa komfort och bästa spelupplevelse har vi tagit fram varumärket Svive, som har både datorutrustning och möbler anpassade för gaming i toppkvalité. Svives sortiment är välplanerat in i minsta detalj, så att varje vinkel, justeringsmöjlighet och val av material ska vara bra ut i minsta detalj på produkterna. Produkterna från Svive passar såklart även utmärkt för annan användning än gaming, där toppkvalité och komfort står i fokus. I sortimentet från Svive finns det gamingtangentbord, mikrofoner, gamingmusmattor, skrivbord för gaming, bildskärmar, gamingmöss och andra tillbehör som kompletterar utrustningen.

Svive gamingstol för maximal komfort

När du sitter timme in och timme ut framför datorn och är helt inne i favoritspelet, vill du såklart ha 100 procent fokus på just spelet. Det sista du vill lägga energi på är ryggsmärtor, avdomnade ben eller en obekväm position. Därför har Svive utvecklat gamingstolar i väl genomtänkt material med delar som går att ställa in efter individuella behov. Svives gamingstolar är utvecklade för att spelare ska kunna sitta bekvämt i timmar framför datorn. Den ergonomiska utformningen bakom designen ger maximal komfort för spelsessionerna. Med individuell inställning på armstöd, stolshöjd och kuddar, sitter du perfekt!

Den populära Svive Gemini stolen

Gemini är en av de mest populära gamingstolarna från Svive. Den maximala komforten gamingstolen ger är en stor bidragande faktor till den ökade populariteten. Stolen är i högkvalitativt vävt tygmaterial som är mjukt, hållbart och bekvämt. Med det andningsaktiva tyget går det att att sitta i stolen under långa spelsessioner även under de varmaste dagarna. Stolen kan vinklas upp till 30 grader för att ge en bättre hållning, och går även att aställa in efter ens vikt.

Gamingstolarna från Svive är justerbara och går att ställa in för att passa de flesta. Stolen har 4-stegsjustering och tål upp till 150 kg. Armstöden har 4D-justering och går att justera uppåt, nedåt, framåt, bakåt och i sidled. De kan även justeras snett utåt och snett inåt. Du kan helt enkelt att få armstöden som du vill på millimetern!

Svive tangentbord maxar gamingupplevelsen

Tangentborden från Svive är optimalt anpassade för gaming. Svive har tangentbord som går att luta 30 grader, har utbytbara switchar och hållbara och anpassningsbara pbt tangentknappar. Knapparnas utformning gör tangentborden lätta att rengöra och är tack vare materialet mycket hållbara. Tangentborden har PBG-bakgrundbelysning som går att ställa in efter önskat färgschema. Det finns 7 olika belysningslägen och över 16 miljoner färger, vilket ger möjligheten att anpassa tangentbordet exakt som du vill ha det. Bakgrundsbelysningen håller tangenterna tydlig upplysta i mörkret så att maximal speleffekt kan uppnås utan att det blir svårt att pricka tangetnerna rätt. Med den medföljande Svive Triton programvaran går det att uttnyttja många olika makrofunktioner till tangenterna som ökar spelets effektivitet.

Svive bildskärm - Anpassad för gaming

För en fulländad gamingupplevelse - komplettera med en Svive bildskärm. Med de kurvade bildskärmarna ser du mer av skärmen i perifirin och får en bättre överblick av spelskärmen. Oavsett om du spelar, arbetar eller kollar på film ger den böjda skärmen dig en bättre upplevelse. Svives skärmar går att luta för att få de i den perfekta vinkeln för synfältet. Både höjd och lutning går att justera för att få skärmen i önskad position. Med en flimmerfri bakgrund och maximal ljusstyrka blir upplevelsen exceptionell.

Köp era bildskärmar och övriga produkter från Svive hos oss. Vi hjälper er att hitta rätt produkter till företaget eller organisationen. Kontakta vår kundservice för produktguidning!

38 träffar på ""
Jämför
SPARA 128:- -128:-
Art. nr: 1154624 / Prodnr: SPAD01CHRO900X500
Ord. pris 207:-
NU 79:-
Exkl moms