Rabattavtal för företagRabattavtal*

iiglo

Iiglo är framtaget för att göra din arbetsdag enklare. Serien innehåller ett handplockat urval av produkter med bra kvalitet till rätt pris. Iiglo-produkter är tillverkade för att lösa ett specifikt problem och ingenting annat. Onödiga detaljer och extra finesser har tagits bort för att skapa en prisvärd och användbar produkt.
I vårt utbud hittar du ergonomiska kontorsstolar, skärmfästen och skärmstativ, ergonomiska skrivbord och andra användbara tillbehör till kontoret.

iiglo ergo

iiglo ergo består av ett antal ergonomiska produkter som gör din arbetsdag enklare genom att avlasta kroppen.  Iiglo ergo monitorarm är ett perfekt komplement till ditt hemmakontor eller din arbetsplats. Den ger dig mer utrymme på ditt skrivbord och ökad produktivitet. Ställ in skärmen i den position som passar dig bäst och arbeta ergonomiskt så att du förhindrar ögonbelastning, nack- och ryggont.
Inom iiglo ergo finns också ett ergonomiskt trådlöst tangentbord som har en unik delad ergonomisk design och en 3D-kurva som är utformad för att stödja dina händer och armarnas naturliga positioner. Komplettera med iiglo ergo kontorsstol och iiglo ergo höj-/sänkbart skrivbord.

iiglo skrivbord

I vårt stora utbud av skrivbord från Iiglo hittar du iiglo höj och sänkbara ergonomiska skrivbord som du kan ställa in så att den passar kroppens hållning oavsett om du sitter eller står.  

Välj Apoc skrivbord 120 grader när du behöver extra mycket plats på skrivbordet, eller varför inte ett ergonomiskt höj-sänkbart underställ med nästintill ljudlös dubbelmotor som påminner dig om att ändra position när du suttit för länge. Iiglo skrivbord med insynskärming och kabelhål passar bra när du jobbar i kontorslandskap.  

iiglo kontorsstol

Passa även på att skaffa en iiglo kontorsstol där vi har ett stort sortiment av ergonomiska kontorsstolar utformade för att bäst stödja din kropp och ta bort all belastning medan du arbetar. Stolens sits är ofta täckt av format skum vilket minskar trycket på bäckenet. Våra kontorsskolar har justerbar ergonomisk design och höjdjusterbara armstöd.  De har också funktioner som justerbart 3-D armstöd och lutningslås i perfekt vinkel.

iiglo skärmfästen & skärmstativ

Ett iiglo skärmfäste kan behövas för att frigöra utrymme på ditt hemmakontor eller din arbetsyta. Montera en eller flera skärmar på våra fästen, där en trippel svängbar skärmarm låter dig placera skärmen exakt som du önskar. En vridbar VESA platta ger otaliga positioner för din skärm. iiglos skärmstativ underlättar för företag, skolor och organisationer när du vill hålla möten eller visa information med iiglo tv stativ, som även finns i motoriserad variant.  
Du kan också välja iiglo tv väggfäste eller specifika väggfästen för surfplattor och Sono:s olika högtalare. 

iiglo tillbehör

Iiglo har en mängd tillbehör som underlättar din vardag. Iiglo powerbank finns från 10000 mAh till 30 000 mAh och har en tydlig LED-display som visar hur mycket batteri som finns kvar, och du kan ladda flera enheter samtidigt.
Iiglo Sleeve är Iiglos tunna och ultralätta fodral som är utformat för att skydda din laptop mot repor och skador. Fodralet är tillverkat i solid neopren med mikrofibermaterial inuti, och finns i svart och grått för olika laptopstorlekar.

502 träffar på ""
Jämför
SPARA 168:- -168:-
Art. nr: 1190735 / Prodnr: II-USBCDK-B04
Ord. pris 559:-
NU 391:-
Exkl moms
SPARA 1 040:- -1 040:-
Art. nr: 985470 / Prodnr: II-FS60170W
Ord. pris 5 832:-
NU 4 792:-
Exkl moms