Rabattavtal för företagRabattavtal*
Månadens Företagsprodukt Juli 2024

Månadens Företagsprodukt Juli 2024

Publicerad 12. jun 2024 13:22, uppdaterad 01. jul 2024 08:30

Nu när sommaren är här och vi tillbringar mer tid utomhus i solen på lunchen, fikaraster och andas in luften utomhus eller varför inte den trevliga AW:n med kollegorna så tänkte vi på vad som skulle vara en trevlig produkt att skriva om för denna sommarmånad och vi bestämde oss för en lite mer avslappnad produkt, nämligen en trådlös högtalare från JBL. 

2012 släppte JBL sin första trådlösa högtalare och sedan dessa har de fortsatt att utveckla sina högtalare och tagit sina produkter till nya höjder. JBL Xtreme 3 är inte annorlunda och levererar ljud på absolut toppklass. Den passar lika bra inkopplad för bakgrundsmusik på kontoret, eller trådlöst på kickoffen utomhus eller varför inte på semestern? 

JBL Xtreme 3 är otroligt kraftfull med bas och ljud för sitt format. Utöver sin långa batteritid på 15 timmar så är den även vatten- och dammtät enligt IP67 vilket betyder att du kan ta med dig högtalaren överallt och behöver inte vara orolig för om det är diverse regnstänk i luften. Bäst av allt är att om du skulle använda dig utav två högtalare så kan du parkoppla dem för att få samma ljud från båda två, och på så sätt få en bättre surroundkänsla. 

Oavsett om du vill skämma bort dina anställda med en fin sommarpresent eller köpa den till framtida företagsfester så är detta högtalaren som du kan räkna med i alla väder och du kommer inte att bli besviken när du spelar årets sommarplågor på repeat!

Vi på Komplett Företag önskar dig en riktigt härlig sommar!

Produktens fördelar:

  • Robust som klarar regnstänk 
  • Upp till 15 timmars batteritid
  • Mycket ljud i liten låda
  • Passar lika bra på semestern som ståendes i kontorslokalen 

 

Om JBL

JBL har funnits i mer än 75 år och startades genom att leverera ljud till biografer. Därefter följdes konserter och tillställningar som Woodstock och arenor för att sedan bli ljudsystem i bilar innan det blev vad vi känner till idag, men trådlösa högtalare och hörlurar har JBL tagit världen med storm!

Här hittar du hela vårt produktsortiment från JBL.

Med kompletta hälsningar,

Oscar Bjurfors
Marknadsassistent på Komplett Företag

Har ditt företag ett produkttips till Månadens Företagsprodukt?

Kontakta oss!

Vi tar gärna emot tips och idéer på produkter vi kan testa och göra reportage om, kanske blir det just din produkt vi går igenom nästa månad.