iiglo - Komplett Företags egna kontorsvarumärke

iiglo, prisvärda ergonomi- och kontorsprodukter

Publicerad 11. feb 2022 09:42, uppdaterad 01. mar 2022 11:14

All feedback är inte lika lätt att få. Vi hade en gång lanserat ett våffeljärn under varumärket iiglo. Feedbacken var lika enkel som tydlig: "Ej lämplig för våffelbakning". Då är det svårt att se vad man mer ska använda ett våffeljärn till.

Tack och lov har mycket hänt sedan dess. Idag är iiglo ett varumärke som människor förknippar med kvalitetselektronik och bra kontorsmöbler till ett överkomligt pris.

När vi etablerade vårt eget "private label brand", iiglo, hade vi inget system. Vi försökte hitta vår roll och vi började med köksmaskiner som såldes via vårt systerbolag Komplett.se. Resan därifrån till där vi är idag har varit lärorik.

Du förtjänar väl att sitta bra på din arbetsplats?

iiglo-gruppen av produkter inkluderar idag en rad kontorsmöbler. Ta till exempel våra höj- och sänkbara skrivbord med motor. De är extremt prisvärda och inte minst väldigt populära hos många av våra kunder. De flesta modeller kommer dessutom nästan helt färdigmonterade. Prisvärt och smidigt!

Skulle du hellre sitta hela tiden? Våra kontorsstolar är oöverträffade när det gäller ergonomi, utseende och design.

För den som vill ha en aktiv arbetsdag har vi tagit fram en kontorscykel. Hur långt hinner du cykla på en arbetsdag..?

Spillt kaffe över tangentbordet?

Våra kunder ligger i teknikens framkant och de ställer höga krav på kvalitet. Det gör vi också. När vi pratar med en fabrik frågar vi efter det dyraste de har.

Vi vill ha kablar med högsta kvalitet av koppar, möss och tangentbord som både fungerar och känns bra, och de bästa väggfästena.

Våra iiglo-produkter används hos väldigt många svenska företag varje dag. Feedbacken vi får från kunderna hjälper oss att vidareutveckla och förbättra dem. De hjälper oss att hela tiden höja kvalitetsnivån på iiglo.

Köper du en HDMI-kabel av oss ska den hålla längre än skärmen du köpte den för. Och om du är rädd för belastning på händer och axlar, kolla in det trådlösa ergonomiska tangentbordet iiglo ERGO Kx.

Hemmakontor behöver inte kosta skjortan

För ett par år sedan tog vi in ​​kontorsmöbler i iiglo-sortimentet. Efterfrågan har varit stor, särskilt efter att pandemin slog till.

Ett par veckor efter att Sverige stängde, rapporterades det om att väldigt många kände rygg- och nacksmärtor på grund av hemmaarbetet. Det skapade ökad medvetenhet om ergonomi och företag gör det nu möjligt för anställda att fortsätta arbeta hemifrån utan att kompromissa med hälsan.

Vi anser att det inte borde kosta skjortan att göra ett bra hemmakontor. Vi gjorde därför ett "paket" som ger dig ett hemmakontor för runt fem tusen kronor. Den består av iiglo-produkter (höj/sänk skrivbord, kontorsstol, mus, bärbar stativ). 

 

Bästsäljare från iiglo

Ergonomisk höj och sänkbart skrivbord E-Zee med motor

Ergonomiskt skrivbord med anti-krock på höj/sänk-funktion som gör att lyften stannar och backar om den möter motstånd.


iiglo kontorsstol

Sitter du bra, jobbar du bra!

 

iiglo GM100 skärmfäste med gasarm

Få skärmen i den position du önskar så säkrar du en bra ergonomisk arbetsplats.

 

iiglo mus- och tangentbord

Man ska ta möss och tangentbord på allvar, man använder de hela dagen, och då är ergonomin viktig. Se våra kombinationspaket.

Vi tar etisk handel på allvar

Det är oerhört viktigt för oss att de produkter vi säljer har en etisk profil. Tillverkarna åtar sig att skriva under vår omfattande "uppförandekod". Vi gör även oanmälda fabriksbesök.

Om du köper iiglo kan du vara säker på att personerna som gjort produkten har bra arbetsvillkor, kollektiv lön, övertidsersättning och semester.

 

Är du intresserad av att se hela vårt iiglo-sortiment?