Kontorsmöbler behöver inte kosta skjortan

Kontorsmöbler behöver inte kosta skjortan

Published at 12. okt 2021 14:58, Updated at 15. okt 2021 12:01

Det är inte ovanligt att ha 40-50 timmar på kontoret varje vecka. Sedan kör vi hem för att sitta i soffan. Det säger sig självt att vi måste ha bra sittkomfort både hemma och på jobbet.

På dagens marknad för kontorsmöbler kommer det in fler och fler aktörer. Det monopol en gång existerade har upplösts och det sätter automatiskt ner priserna. Det kommer att bli mer konkurrens, fler produkter, och för slutanvändare blir det billigare!

Bra kontorsmöbler är viktigt

Bra design

I en stor och öppen kontorsmiljö är välbefinnande viktigt. Vi minns alla hur obehagligt ett klassrum med gamla, föråldrade skolbänkar kan vara. Erbjud inte dina anställda sådana arbetsförhållanden igen. Gå för design och skapa underbara miljöer som människor kommer att trivas i.

Använd gärna färger, hitta möbler som passar ihop och skapa sociala zoner i kontorslandskapet. Mycket forskning tyder på att de flesta tycker om kontorslandskap när det ser inbjudande ut. Kasta inte skräp och ytterkläder som förringar intrycket.

Skäm bort dig och personalen med kontorsmöbler som gör det lilla extra och som utstrålar exklusivitet, men som samtidigt inte kostar skjortan!

Stolen är viktigast!

Kontorsstolarna är det viktigaste arbetsverktyget du ger dina anställda. Det finns otaliga varianter och mönster. Vi inom Komplett vet vi lyckligtvis mycket om spel och gaming. Spelare är upptagna av sina stolar eftersom de tillbringar extremt mycket tid i dem. Många spelstolar har mycket god ergonomi. De kan visuellt hör hemma i spelrummet, men var inte rädda för att släppa in dessa ergonomiska underverk i kontorslandskapet. Kom ihåg att några av dina yngsta anställda praktiskt taget har vuxit upp i en sådan stol.

Vi använder kunskapen om dessa stolar för att skapa snygga och funktionella men bra och prisvärda kontorsstolar. Stolar du kan justera bakåt, upp och ner, låsa och justera nackstödet på.

Kvalitet, ergonomi och pris

Vi på Komplett Företag strävar efter att vara bäst på kontoret och täcka alla våra kunders IT-behov. Vi har spenderat mycket tid på att hitta bra leverantörer av kontorsutrustning som uppfyller våra strikta krav på kvalitet, ergonomi och pris. Vi har klippt ett par återförsäljarlänkar längs vägen och köper stora kvantiteter, så du får ett bra pris. Enkelt förklarat.

Så enkelt att vi vet att det från och med nu inte kommer att finnas mer monopol för de stora leverantörerna av kontorsutrustning. Vi är involverade i att designa de bästa möblerna för kontoret och vi är intresserade av samma tre saker som du - ergonomi, design och pris.