Rabattavtal för företagRabattavtal*

Välkommen till Komplett Företag | 
Din nya partner inom IT-produkter och kontorsutrustning online!

Komplett Företag erbjuder IT-produkter för skiftande behov och ger dig professionell vägledning för att göra din IT-vardag enklare.
Vi står för högklassig och personlig service med stort fokus på att ha rätt produkter till rätt pris med snabba leveranser!

Om Komplett Företag

År 2020 bestämde vi oss för att satsa fullskaligt mot små- och medelstora företag i Sverige - Detta ledde till att vi bröt oss ur från den traditionella konsument-sfären och anställde en ny grupp människor som enbart jobbar med företag. Detta ger oss möjligheten att 100% fokusera och optimera vår verksamhet för just företag. Allt från expertis på kundtjänst till en riktigt bra webbshop med snabba leveranser. Vår vision är att ingen företagare är för liten, du ska alltid få den bästa kundupplevelsen, oavsett hur mycket du handlar hos oss. Det är Komplett Företag.

Komplett Företag ägs av Komplett Services Sweden AB organisationsnummer: 556581-0644 och är en del av Komplett Group - Nordens största näthandelsaktör med totalt 8 nätbutiker. Komplett Group omsätter ca 17 miljarder svenska kronor och har ca 2000 anställda inom koncernen. Huvudkontoret ligger i Sandefjord, Norge

Butikens toppsäljare  >

SPARA 480:- -480:-
Art. nr: 1253098 / Prodnr: NX.AUDED.00G
Ord. pris 2 872:-
NU 2 392:-
Exkl moms

Telefon

Öppettider: 09-17 helgfria vardagar

08-664 46 00

E-post

Försäljning: order@komplettforetag.se

Kundservice: kundservice@komplettforetag.se

Fakturafrågor: ekonomi@komplettforetag.se

Returadress

Komplett Företag
Bergvägen 1
341 32 Ljungby