Månadens Företagsprodukt för september 2023
Gustav Johansson från företaget Ingager berättar om Månadens Företagsprodukt från Bose.

Månadens Företagsprodukt September 2023

Publicerad 28. aug 2023 08:43, uppdaterad 31. aug 2023 09:18

"Hörlurar ger de anställda kontrollen att själva utforma sin arbetsmiljö till ett förmånligt pris"

Månadens Företagsprodukt för september månad är ett par brusreducerande hörlurar från Bose. Vi har varit i kontakt med en av våra kunder som köpt produkten för att höra vad de tycker!

Vem är du och vart jobbar du någonstans?

Mitt namn är Gustav och jag jobbar som Data & Analytics Lead på Ingager.

Hur länge har ni varit kund hos Komplett Företag?

Vi har varit kund hos Komplett Företag i 2 år och är mycket nöjda.

Vilken produkt vill ni lyfta i Månadens Företagsprodukt?

Vi använder flera produkter från det breda utbudet som finns hos Komplett Företag, men favoriten som många på kontoret håller varmt om hjärtat är Bose NC 700. De trådlösa hörlurar med brusreducering är väldigt uppskattade av mig och mina kollegor då vi sitter i ett öppet kontorslandskap. Hörlurarna gör det möjligt att fokusera och koppla bort omgivningen när det behövs!

Hur många på Ingager är det som använder sig av produkten i sitt dagliga arbete?

Vi har i dagsläget 5 stycken hörlurar som alla på kontoret får ta del av. Hörlurarna har blivit lite som de bästa platserna på kontoret, det gäller att vara inne tidigt för att säkra dem. Med andra ord hade vi behövt fler!

Vilka tre egenskaper skulle du säga är det bästa med produkten?

  • Brusreduceringen är verkligen grym när man behöver fokusera lite extra. Brusreduceringen går även att justera på elva nivåer, vilket underlättar om man inte vill stänga av allt ljud eller behöver prata med en kollega.
  • Hörlurarna är väldigt sköna och man kan utan problem ha på dem under en längre tid utan att det känns obekvämt.
  • Bra batteritid. Hörlurarna varnar dessutom i god tid innan det är dags för laddning, vilket gör det smidigt att planera användandet.

Har du något exempel på när produkten fungerar som bäst?

Vi sitter i ett öppet kontorslandskap som ibland kan bli stimmigt, vilket kan påverka koncentrationen. Dessutom spelar vi ofta bakgrundsmusik på kontoret som alla kanske inte önskar höra. Med Bose NC 700 väljer man själv om man vill lyssna på något och i så fall även vad man vill lyssna på. 

Om du skulle sälja in produkten till en beslutsfattare på ett annat företag, hur skulle pitchen låta?

En god arbetsmiljö är A och O för att kunna vara produktiv på jobbet. Bose NC 700 är ett par mycket uppskattade hörlurar som gör det möjligt att fokusera på rätt saker oavsett miljö. Alla har olika krav och behov, så det kan vara svårt och kostsamt att bygga kontor efter samtliga önskemål. Hörlurar ger de anställda kontrollen att själva utforma sin arbetsmiljö till ett förmånligt pris.

Slutligen. Av 5 möjliga, hur Komplett är produkten? (1-5)

BetygBetygBetygBetygBetyg

5 av 5!

Vilka är Ingager?

Ingager är en av norra Europas största sociala mediespecialister, känt för sin expertis inom varumärkesbyggande, e-handel och performance-marknadsföring. Ingager erbjuder en fullservicelösning för annonsörer inom både B2B och B2C.

Om Bose

Bose är ett amerikanskt tillverkningsföretag som huvudsakligen säljer ljudutrustning. Företaget grundades 1964 och är välkända världen över för sina premiumprodukter, där bland annat brusreducerade hörlurar och ljudsystem ligger i fokus.

Här hittar du hela produktsortimentet från Bose hos oss på Komplett Företag.

Tack Ingager, för förtroendet att få leverera era IT-produkter & övrig kontorsutrustning. Även ett stort tack till Gustav som ställde upp på intervjun!

Med kompletta hälsningar,

Henrik Clausén

Marknadschef Komplett Företag

Har ditt företag ett produkttips till Månadens Företagsprodukt?

Kontakta oss!

Vi tar gärna emot tips och idéer på produkter vi kan testa och göra reportage om, kanske blir det just din produkt vi går igenom nästa månad.